-
Potrzeby fizjologiczne pajaka
Hehe. Chodzi o odchody. Pytam z ciekawosci: pajaki zostawiaja odchodzy gdzie im wygodniej i gdzie popadnie, czy moze jednak maja swoje upatrzone - stale miejsce (np. na kawalku kory - jak u mnie). A mozez tym jest roznie?
-
Re: Potrzeby fizjologiczne pajaka
z tym jest różnie pająk jest raczej za glupi żeby wybierać miejsca poprostu szcza gdzie mu popadnie
pozdro!
-
chociaz wydaje mi się że nie załatwi się we własnym gnieżdzie, moje wydalają poza teren kokosowego domku
-
moje sraja gdzie popadnie, ale za to resztki pokarmu, wiekszosc wyrzuca w jedno miejsce...
-
moja geniculata szcza do norki
-
Moja Albopilosa robi do pojemnika z woda :P
-
Moim wszystko jedno
przewaznie zalatwiaja swoje potrzeby na sciankach terra, maluja sciany na bialy kolor :]
-
to wlasnie nie wszystko jedno upatrzyly sobie scianki.. zreszta tak jak u mnie.. tylko na scianki a srodek jest czysty, wiec jednak cos w tym jest..
-
moje strzelaja tylko na ta scianke od frontu,, albo na złosc albo dziwny przejaw sympatii... moze sa niesmiałe i nie chca by je podgladano..
-
no to moja rosea musi byc bardzo inteligentna bo sra w 100% po 1 stronie terrarium wylacznie i w 50% z tego w 1 miejsce !!!! :P
Uprawnienia umieszczania postów