Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: hmm

Neo2
    Guest

Re: hmm

Ja dzisiaj przekładalem irminie do nowego lokum, odkryłem jej prawdziwe JA. Dziabnela mnie w łape i ganiałem ją po pokoju, naszczęscie to 6wyl. wiec wiekszych objawów niema , musze jakis nowy sposob przekładania wymyslic bo teraz juz niemoge wsadzic jej starego pudla do nowego, a przy bezposrednim przekladaniu z jednego do drugiego efekty sa nieciekawe. :/

morda
    Guest

Moja jest po 9 chyba. Jak chciałem jej zrobić fotki to miałem klocki. Jest w słioku - jest on podzielony na dwa leje z pajęczyny. Robiła to i mieszka tam już około poł roku. Pajęczyna jest naprwadę twarda i widać, że stara (kilka warstw itp.). Siedzi tam i nie chce wyjść. Próbowałem ją pędzelkiem wywabić i wyciągnąć (stare fotki mam, a chce nowe jakieś). Ona się zparała nogami, postawiła się, zęby zaczęła wystawiać i zaczęła pędzelek kąsać. Tak się napaliła, że aż dziurę w nim zrobiła (w tej plastikowej części). W gnieździe irminia to niezły świr.

Grażynka
    Guest

bardzo boli?? wiecie mnie jeszcze nie dziabnoł żaden pajak ale tak naprawde chcialbym zeby to sie stało :P oczywiście jakiś słabo jadowity

loko
    Guest

heheeh ... wariat
    to dawaj łape do terra z jakas bestia i podstaw pod chelicerki.. :>
    przy ktoryms razie spełni sie twoje marzenie :>

Grażynka
    Guest

wiem

Uprawnienia umieszczania postów