Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Ile to wszystko może kosztować?

Grażynka
    Guest

Re: Ile to wszystko może kosztować?

a u mnie dwa razy wiecej (20 zł)

Azmodan
    Guest

Ja qpuje kostki kokosowe po 8,50 zl. Na I Ogolnopolskiej Gieldzie Gadow i Plazow kupilem kostke kosowa za 3 zl <--- w zadnym wypadku czegos takiego nie kupujcie :P .

Neo2
    Guest

Ja za "torf" kokosowy zapłaciłem 24zł za opakowanie, jak patrzyłem to w zoologu była jakas penseta ale po 50zł wiec poprostu poprosiłem ciotke żeby przyniosła ze szpitala, miseczka na wode firmy exo-terra 12zł, terra 70zł. Ale urządzając to terra(jakis czas temu) to zamknelem sie w cenie 120zł. Kokos odradzam lepiej weź przekrój doniczke, postaw połowe jako domek i przysyp ją torfem lepiej wyglada i nie pleśnieje.

Neo2
    Guest

Aha i drugie tyle(120zł) kosztowała smithi po 6wyl., na giełdzie w Łodzi takie ceny były trzy lata temu, wiec nie narzekajcie.

misiekrzysiek12
    Guest

koastka kokosowa u mnie w sklepie kosztuje 3zł najmniejsza 6śrerdnia i 10 duża która starzczy na bardzo długo a termometr 8zł

rastafaq
    Guest

120 zl za terra, calkiem juz powariowaliscie ??
    Za 120 zl zrobie kazdemu z zarowka, termometrem i kryjowką i jeszcze dorzuce pare swierszczy

Grażynka
    Guest

mnie kosz terra szklanego z całym osprzetem(termometr żarówka itp.) wychodzi jakieś 40 zł plus zdolności i praca mojego taty

Uprawnienia umieszczania postów