-
Re: Obsługa pajączków z kokonu...
Pamiętam że czytałem o tym na forum terrarystyka.
-
to ile ona miała tych kokonow???
1200 sztuk.... jezu
-
masakra.. mam nadzieje ze kiedys sie przekonam jak to jest miec tyle pajaczkow naraz hihi
-
czesc emeczko )
-
Mialam jeden kokon A. geniculata, z ktorego wyszlo 1118 sztuk maluchow. Jakby tak policzyc wszystkie moje mlode, to byloby ich kilka tysiecy ;D. Coz, kazdego malucha przelozylam do osobnego pojemniczka po kliszach (to wypraszanie u fotografow niezle bylo). Karmienie... coz, bylo meczace. Nastepnym razem zrobie metode niehumanitarna, tzn. 3 pajaki w jednym pudelku...... Moje geniculatki dostawaly jesc stosunkowo rzadko, wiec byl mniejsze niz powinny byc... Ale jest to calkiem normalne..... Wlasnie jestem w trakcie robienia swojej strony, ktora bedzie na necie za jakies 2-3 miesiace. Tam bedzie troche historyjek z zycia moich pajakow .
-
-
rowniez mi sie podoba ten pomysł
-
1118 sztuk z jednego kokonu !!!???
No Awika chyle czoła przed Twoja Pracowitoscia... ) to jak zaczynałac robic obchod przy nich rano to musiałas konczyc pod wieczór )
Pozdrawiam
-
Loko, gorzej.... Zaczynalam obchod rano w poniedzialek, konczylam w srode na wieczor, zaczynalam w czwartek rano......... itd. Ale mialam pomocnika, wiec bylo nas dwoje..
-
dzielna dziewczyna... ...
ja narazie nie mam takiego zwierzynca,, choc szykuje sie kilka kokonow wiec bede musiał chyba urlop w pracy zalatwic
Uprawnienia umieszczania postów