Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: kilka pytań

Mieszany widok

darktiger
    Guest

kilka pytań

Zauważyłem, że osoby z tego forum chętnie odpowiadają, wieć i może w tym przypadku tak się stanie, a więc czy z każdej nimfy powstaje pojączek. Czy konieczne jest używanie penset, czy można je zastąpić jakimiś mniejszymi kosmatycznymi? A jeśli tak to gdzie można dostać pensety kosmetyczne o długości 30cm.

msk
    Guest

Re: kilka pytań

"Mniejsze pensety kosmetyczne o dlugosci 30cm" ? Rany boskie...

However, pensete mozna kupic w:
    - w kosmetycznym
    - byc moze w aptece
    - w hurtowni/magazynie farmaceutycznym
    - zdalnie, czasem ktos ma na sprzedaz

Uzywanie penset nie jest konieczne, aczkolwiek dzieki nim nie ryzykujemy, iz cwiercmetrowy pajak ugryzie nas w lape. Ponadto, w przypadku pojemnikow na klisze, nie widze innego sposobu obslugi, niz poprzez uzycie niewielkiej pensety.

Pytania odnosnie nimf troche nie rozumiem- a co ma powstac, krowa?

Atrax Robustus
    Guest

Jak nie powstanie pajak, to powstanie trup
    A co do peset, to n/c. W sklepie medycznym tez mozna dostac.

morda
    Guest

Możesz używać gołych palców, jednak przy np. murinusie, lividum, cambridgei itp. bez pęsety się nie obejdzie. Chyba, że lubisz być kąsany

roko
    Guest

z nimfy powstaje nimfa II a potem pajączek hehe
    pozdro!

Nazar
    Guest

Z ta nimfaII to prawda nie wez sobie czasem tego jako zart

Miszqa
    Guest

jakby z nimfy "powstał" królik to nie zdziwiłbyś się?;] jakie pytanie taka odpowiedź;]

loko
    Guest

tak jak Atrax mowi pensety 300 mozna kupic w sklepach medycznych, terrarystycznych badz tez zalatwic ze szpitala np.. te chirurgiczne sa bardzo dobre,

Nazar
    Guest

Ludzie nie robcie z czlowieka idioty. Przeciez chlopakowi chodzi o to czy wszystkie nimfy przezyja, a nie ze sie kurde krowa ma z nich zrobic.

Co do odpowiedzi powinno byc ich okolo 90%

darktiger
    Guest

Jedyny Nazar zrozumiał o co mi naprawdę chodzi. Myślałem, że na tym forum jest więcej osób mądrych, bo jest ich naprawdę niewielu Atrax Robustus też powiedzial, ale tylko to, że albo pająk albo trup, a mi chodziło o to czy jakbym zamówił przykładowo 2 nimfyII to czy powstały by z nich 2 pająki, jeden czy wogóle by nic z nich nie było bo by zdechły.

Uprawnienia umieszczania postów