Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: sila...

msk
    Guest

Re: sila...

Oj, to musialo bolec, loko

roko
    Guest

jeżeli ci napisał że to szczyt głupoty to moim zdaniem równoważy się z tym że Loka też nie ma wyciętych a pająk który go capnął to cambridgei samica było już pisane
    pozdro!

morda
    Guest

Ptaszniki to bardzo silne zwierzęta jak na swój rozmiar. Mała lividum po 9 wylince wypychała patyk z nory - czułem wyraźny opór gdy tam tym patykiem manipulowałem. Siłowała się ze mną.

Atrax Robustus
    Guest

Bolec na pewno musialo! Brrrr...nawet trudno mi jest sobie ten bol wyobrazic.
    Ale dla ptasznika, przebicie paznokcia nie jest zadnym wyczynem :]

morda
    Guest

Albo pancerzyka mącznika - przysłuchajcie się wtedy - chrup chrup - jak z reklamy chipsów jakiś.

kuba66643
    Guest

Ja kiedys karmilem wersicolorke "z reki" tj wkladajac macznika reka przez niewielki otwor wentylacyjny, tak mocno pociagnela ze wyrwala mi macznika z reki

Miszqa
    Guest

dobrze, że ta versi nie urwała ręki;]

apropo przebicia przez paznokieć - niezła sprawa, nie spodziewałem się że są do tego zdolne:]

Nazar
    Guest

Są, ale mi się nie chce jakoś wierzyć Bez obrazy. Taki to juz ze mnie NIewierny Tomasz. Nie zobacze nie uwierze

PMajdan
    Guest

Musisz tipsy zaczac nosic - sa twardsze chyba; damskie tipsy do manipulacji w terrarium

Grażynka
    Guest

ja kiedyś kaarmilem moja geni z reki zdechłym świerszczem
    Pajak sie rzucil na świerszcza ja sie prestraszylem i odruchowo wziolem reke
    a on polecial na kolege kolega malo sie nie zesral ze strachu pajak na szczescie żyje do tej pory

Uprawnienia umieszczania postów