-
Re: początek bez rejestracji
Lol - geniusz roku!
Nie, nie każde
-
To oni ci wmowia, ze zostaje zabrany na obowiazkowe szczepienie i odepchlenie i oddadza go w czasie blizej nieokreslonym.
-
Ale jeszcze nikt nie odpowiedział na temat kar jakie mogą być nałożone na osobę, która hoduje brachypelmę bez papierów.
I jeszcze jedno ode mnie:
Czy jeżeli (przykładowo) posiadam któregoś z tych pająków które trza rejestrować i nie mam papierów stwierdzającycho tym, że jest on "pochodzenia Polskiego" (nie mam papierów mówiących o tym że urodził się w hodowli prywatnej) to czy jest możliwość zarejestrowania go?
-
Boze kochany.. kolego wiesz jak sie u nas w kraju wszystko zalatwia i jaka jest biurokracja.. nikt Ci nie wpadnie do domu i nie bedzie patrzyl czy to brachypelma czy grammostola.. takich "fachowcow" to oni nie maja.. uwierz mi i przestan sie przejmowac..
-
Ja rozumiem, ale warto być poinformowanym. I jestem pewien że niejednemu hodowcy, który zaczyna przewija się podobne pytanie. Jeszcze raz proszę o odpowiedz na pytanie dot. kar jakie mogłyby spotkać kogoś kto ma pająka bez wymaganych papierów. Z góry dzieki
-
na temat kar to nie wiem czy ktos jest Ci tu w stanie odpowiedziec, bo chyba nikt jeszcze z tu obecnych nie byl ukarany )
Uprawnienia umieszczania postów