Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: początek bez rejestracji

morda
    Guest

Re: początek bez rejestracji

Lol - geniusz roku!
    Nie, nie każde

Atrax Robustus
    Guest

To oni ci wmowia, ze zostaje zabrany na obowiazkowe szczepienie i odepchlenie i oddadza go w czasie blizej nieokreslonym.

sebooz
    Guest

Ale jeszcze nikt nie odpowiedział na temat kar jakie mogą być nałożone na osobę, która hoduje brachypelmę bez papierów.
    I jeszcze jedno ode mnie:
    Czy jeżeli (przykładowo) posiadam któregoś z tych pająków które trza rejestrować i nie mam papierów stwierdzającycho tym, że jest on "pochodzenia Polskiego" (nie mam papierów mówiących o tym że urodził się w hodowli prywatnej) to czy jest możliwość zarejestrowania go?

pac
    Guest

Boze kochany.. kolego wiesz jak sie u nas w kraju wszystko zalatwia i jaka jest biurokracja.. nikt Ci nie wpadnie do domu i nie bedzie patrzyl czy to brachypelma czy grammostola.. takich "fachowcow" to oni nie maja.. uwierz mi i przestan sie przejmowac..

sebooz
    Guest

Ja rozumiem, ale warto być poinformowanym. I jestem pewien że niejednemu hodowcy, który zaczyna przewija się podobne pytanie. Jeszcze raz proszę o odpowiedz na pytanie dot. kar jakie mogłyby spotkać kogoś kto ma pająka bez wymaganych papierów. Z góry dzieki

pac
    Guest

na temat kar to nie wiem czy ktos jest Ci tu w stanie odpowiedziec, bo chyba nikt jeszcze z tu obecnych nie byl ukarany )

Uprawnienia umieszczania postów