Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Co to jest?

Jimbo
    Guest

Re: Co to jest?

hehe, megalomaniac ?

Atrax Robustus
    Guest

Spokojnie B)
    Nie myslalem, ze bedziecie sie tu doszukiwac jakichs konspiracji
    Ale teraz jeszcze raz, szczegolowo, opisowo:
    Nikt z Was, czyli nikt z tych, ktorzy "napalaja" sie na to zwierze

Nie powiedzialem "nas", bo ja nawet nigdy nie myslalem o hodowli tak trudnego gatunku, bo u mnie to by nie przezyl paru dni.. przy tych temperaturach.

Zreszta poszukajcie sobie w archiwum, co ludzie obeznani w temacie maja do powiedzenia na ten temat.

Atrax Robustus
    Guest

Zreszta nie wspomne nawet o tym, ze ten pajeczak jest bardzo trudno dostepny, jezeli ktos chce go hodowac, to ja zycze sukcesow, ale skoro hodowcy, ktorzy sa wrecz moimi idolami przyznaja, ze hodowla jest tak trudna i zwykle konczy sie fiaskiem, to jednak cos chyba w tym jest :>

Luger
    Guest

No ale tak wogóle to one są z Afryki. A kto tam wie Husajn mógł sobie sprowadzić

walter
    Guest

Solfugi wystepuja rowniez na pustynnych terenach USA.
    Zyja krotko i (jak juz zauwazono) sa trudne w hodowli.
    Solfuga pokazana na zdjeciu to tzw. "wielbladzi pajak" o ktorym powstalo wiecej mitow, niz ma wloskow na tylku - m.in. ze przegryza brzuch wielblada i wyjada mu zoladek ... totalna bzdura!
    Solfugi sa bardzo plochliwe i nigdy nie atakuja czegos wiekszego od siebie.

To na zdjeciu to nie sa dwie solfugi wgryzione jedna w druga a jedna solfuga w trakcie niedokonczonej wylinki - inaczej dzielny zolnierz amerykanski za cholere by jej nie zlapal.
    W dodatku zdjecie zrobione w takiej perspektywie, ze glowny obiekt wydaje sie byc ogromny w porownaniu z tlem.

Szymon_czarodziej
    Guest

a na pewno nie sa to dwie solfugi ??
    Jeżeli ta 'dolna' to wylinka, to nie jest raczej mozliwe zeby gorna miala calkowicie zregenerowana ostatnia noge (widac na zdjeciu) po jednej wylince, a jesli to gorna jest wylinka to dlaczego ma 'pelny' odwlok ??

Nazar
    Guest

Z tym pelnym odwlokiem to niewiadomo. Chyba nie dojdziemy do tego czy dwa czy jeden pajak. Fakt jest jeden, najbardziej paskudne cos jakie w zyciu widzialem..
    BRRRRRRRRRRr

msk
    Guest

Mowisz o tych amerykanskich zolnierzach z boku? =)

morda
    Guest

Na górze ten odwłok wygląda jak taka szmatka. To zdjęcie było chyba na arachnoboards - tam pisali, że to wylinka.

mich
    Guest

Bueh te na zdjeciu sa jak dla mnie naprawde ochydne. W zyciu bym nie chcial takiego miec w domu :P

Uprawnienia umieszczania postów