-
Re: arachnofobia
Jak wolisz:P
Pozdrawiam
Nazar
-
heheh nie no....dam mu spokój.
-
ZABIJ ZABIJ ZABIJ ;p;p;p;p;p
-
a z jakiego powodu zaczęliście hodować ptaszniki?? Z powodu lęku czy fascynacji ??
Ja osobiście z powodu fascynacji,ale też troszeczke wiedzuiełem że przez to zniknie całkowicie mój lęk do pająków(chodzi o kątniki)
-
katniki rulezz. Katnik to bym moj pierwszy pajak i urusl do naprawde sporych rozmirów
-
Piekne slowa.. az mi lza poplynela... :`(
-
-
czasem w nocy(bo zazwyczaj wtedy takie programy lecą) można podczas ich oglądania złapać niezłą schizę.. np. ja kiedy leżę już w łóżku to mam uczucie jakby te wszystkie robale z filmu siedziały ze mną pod kołdrą.. raz zresztą spałem z moim kędziorkiem(w nocy po sesji zdjęciowej zapomniałem go odłożyć do terra i siedział mi na koszulce.. byłem zmęczony więc zasnąłem nagle na łóżku i tak już został na mojej koszulce) :P rano miał łysy odwłok ale poza tym nic mu nie było..
-
Stefana sie nie boję/brzydzę (kędziorek) ale jak mu mam dać świerszcza to mnie lekko na rzy**nie bierze - wole podawać go za pomocą pencety - nie wiem dlaczego ;-)
to samo mam z pinkami, może kiedyś przywyknę ;-)
-
ja tylko czuję lekki wstret do mączniaków...jak wyjme jednego to kilka sie do iego przylepia.....i one....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P::P nie no ale obrzydliwe są
Uprawnienia umieszczania postów