Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: arachnofobia

Nazar
    Guest

Re: arachnofobia

Jak wolisz:P

Pozdrawiam

Nazar

SMITI
    Guest

heheh nie no....dam mu spokój.

Banan
    Guest

ZABIJ ZABIJ ZABIJ ;p;p;p;p;p

SMITI
    Guest

a z jakiego powodu zaczęliście hodować ptaszniki?? Z powodu lęku czy fascynacji ??
    Ja osobiście z powodu fascynacji,ale też troszeczke wiedzuiełem że przez to zniknie całkowicie mój lęk do pająków(chodzi o kątniki)

Grażynka
    Guest

katniki rulezz. Katnik to bym moj pierwszy pajak i urusl do naprawde sporych rozmirów

PMajdan
    Guest

Piekne slowa.. az mi lza poplynela... :`(

loko
    Guest

hihihi

Bgi
    Guest

czasem w nocy(bo zazwyczaj wtedy takie programy lecą) można podczas ich oglądania złapać niezłą schizę.. np. ja kiedy leżę już w łóżku to mam uczucie jakby te wszystkie robale z filmu siedziały ze mną pod kołdrą.. raz zresztą spałem z moim kędziorkiem(w nocy po sesji zdjęciowej zapomniałem go odłożyć do terra i siedział mi na koszulce.. byłem zmęczony więc zasnąłem nagle na łóżku i tak już został na mojej koszulce) :P rano miał łysy odwłok ale poza tym nic mu nie było..

mongothealien
    Guest

Stefana sie nie boję/brzydzę (kędziorek) ale jak mu mam dać świerszcza to mnie lekko na rzy**nie bierze - wole podawać go za pomocą pencety - nie wiem dlaczego ;-)
    to samo mam z pinkami, może kiedyś przywyknę ;-)

SMITI
    Guest

ja tylko czuję lekki wstret do mączniaków...jak wyjme jednego to kilka sie do iego przylepia.....i one....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P::P nie no ale obrzydliwe są

Uprawnienia umieszczania postów