Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: arachnofobia

mIRO
    Guest

Re: arachnofobia

A wiecie, że ja też cierpiałem na arahnofobię? Powiedziałem qmplowi: "kup mi pająka na urodziny" i on qpił. Teraz już się mniej boję pajączków, ponieważ poznałem je. Wiem, że ptasznik niesprowokowany zcłowieka nie skrzywdzi (BTW Wczoraj o 19:00 na National Geographic był program o blondi i o Avikach), tylko najwyżej przejdzie po człowieku nic mu nie robiąc. Oczywiście dalej czuję lęk mały, ale mały. Podsumowywując PAJĄKU RULEZZZ!!!

Drak
    Guest

Ja mialem zawsze stracha przed katnikami i krzyzakami ale ogladajac tak animal planet itp to mnie zafascynowala ptaszniki i teraz zaczolem je hodowac a katnikow dalej nie lobie ;P

SMITI
    Guest

ptaszniczki są takie milutkie i włochate a kątniki takie jakieś brzydkie i bez włosów....blleeeeeeeeeeeeeee

Jimbo
    Guest

Najgorsze są te z dłuuuugimi chudymi nogami i malutkim obrzydliwym głowotułowiem, co często w łazience można spotkać. Pozostałe nie wzbudzają do mnie obrzydzenia. Bardzo lubię wręcz, jak mi ptasznik chodzi po ręce. Fajne uczucie . Chociaż oczywiście biorę bardzo rzadko. Właściwie to tylko czasami Roseę, ale generalnie wszystkie moje pająki miałem już na ręku (przy przenoszeniu/ucieczce). Ostatnio mi Blondi spierniczyła i znalazłem ją za biurkiem, musiałem wziąć ją w łapę. Na szczęście nie chapnęła

_INVISIBLE_
    Guest

Moja przygoda z ptasznikami zaczela sie od katnika. Teraz mam nowego tamten padl dawno smiercia naturalna

msk
    Guest

Katnik jest ptasznikiem?
    A do jakiego rodzaju nalezy? =)

_INVISIBLE_
    Guest

Katnik w zadnym wypadku nie jest ptasznikim... mowilme ze moja przygoda z ptasznikami zaczela sie od katnika . Katnik ktorego chodowalem ihoduje nazywa sie Tegeria ferruginea

persea
    Guest

kątniki to słodkie i ciekawe pajączki chyba jak wszystkie jedyne co mnie może obrzydzić to to że po nich chodzi niezliczona ilośc mikroorganizmów do tego pojawiaja się znikad(wczoraj przyatakował mnie jeden jak wchodziłam do pokoju-teraz mieszka w zsypie).... w czerwcu idę na poszukiwanie skakunów czy ktoś ich juz szukał kiedyś?

Atrax Robustus
    Guest

Po ptasznikach tez lazi mnostwo mikroorganizmow

loko
    Guest

a ile lazi po nas )

Uprawnienia umieszczania postów