Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Święta, święta...

ponczos
    Guest

Święta, święta...

http://fakty.interia.pl/news?inf=490689 - dlaczego mi nie mogło się to przytrafić?? ((

RAMMSTEIN1
    Guest

Re: Święta, święta...

no tak...
    szkoda ze to nie w poblizu mnie...doszedlby jeszcze okaz do hodowli, a tak....lipa

majes
    Guest

jak u mnie znajde katnika to tez na policje zadzwonie.
    A tak serio to bym tez chcial znalesc takiego agenta u mnie na scianie.

loko
    Guest

dobre , dobre... moze mu samotnie bylo w te swieta.. szukał towarzystwa.. tak daleko od domu w koncu )

GALN
    Guest

Zdarza się nieraz że w hurtowniach bananów jest troszkę robactwa z importu Znajomy opowiadał że jego pracownicy zabili coś na hali z długimi nogami co to było nikt nie wiedział.Mówił że napewno nie pająk.I że często się zdarzają takie przypadki gdy przywożą kontener z bananami do głównej hurtowni gdzie się zaopatruje.Tam jakby poszukać to by się człowiek obłowił hihihi.

rosea
    Guest

ten artykuł jest w dzisiejszej gazecie lubuskiej. ale gość *****, policję wzywał. ja to bym odrazu do terra darmowy skorpionik

mich
    Guest

zauważcie że koleś się wogóle na tym nie znał, nie wiedział czy jego jad jest niebezpieczny dla człowieka i nie wiedział też jak należy się tym opiekować. Dlatego ja na jego miejscu postapiłbym podobnie, chyba że bym miał znajomego terraryste

uhuh ale bym sie ucieszył gdybym znalazł u siebie na ścianie jakiegoś ptasznika albo skorpa

stopa
    Guest

Moze po prostu komus uciekl??

rosea
    Guest

i przy okazji przy tym artykule był dodatek na temat skorpów. brzmiał następująco :
    Skorpiony to drapieżne pajęczaki. Ich jad może być śmiertelny dla człowieka. Zresztą to chyba był imperator.

Jimbo
    Guest

"W słoiku znajdował się najprawdziwszy skorpion o długości około 3-4 cm, pokryty brązowym pancerzem" - z tego wynika, że to nie był raczej Imperator.

Uprawnienia umieszczania postów