-
Święta, święta...
http://fakty.interia.pl/news?inf=490689 - dlaczego mi nie mogło się to przytrafić?? ((
-
Re: Święta, święta...
no tak...
szkoda ze to nie w poblizu mnie...doszedlby jeszcze okaz do hodowli, a tak....lipa
-
jak u mnie znajde katnika to tez na policje zadzwonie.
A tak serio to bym tez chcial znalesc takiego agenta u mnie na scianie.
-
dobre , dobre... moze mu samotnie bylo w te swieta.. szukał towarzystwa.. tak daleko od domu w koncu )
-
Zdarza się nieraz że w hurtowniach bananów jest troszkę robactwa z importu Znajomy opowiadał że jego pracownicy zabili coś na hali z długimi nogami co to było nikt nie wiedział.Mówił że napewno nie pająk.I że często się zdarzają takie przypadki gdy przywożą kontener z bananami do głównej hurtowni gdzie się zaopatruje.Tam jakby poszukać to by się człowiek obłowił hihihi.
-
ten artykuł jest w dzisiejszej gazecie lubuskiej. ale gość *****, policję wzywał. ja to bym odrazu do terra darmowy skorpionik
-
zauważcie że koleś się wogóle na tym nie znał, nie wiedział czy jego jad jest niebezpieczny dla człowieka i nie wiedział też jak należy się tym opiekować. Dlatego ja na jego miejscu postapiłbym podobnie, chyba że bym miał znajomego terraryste
uhuh ale bym sie ucieszył gdybym znalazł u siebie na ścianie jakiegoś ptasznika albo skorpa
-
Moze po prostu komus uciekl??
-
i przy okazji przy tym artykule był dodatek na temat skorpów. brzmiał następująco :
Skorpiony to drapieżne pajęczaki. Ich jad może być śmiertelny dla człowieka. Zresztą to chyba był imperator.
-
"W słoiku znajdował się najprawdziwszy skorpion o długości około 3-4 cm, pokryty brązowym pancerzem" - z tego wynika, że to nie był raczej Imperator.
Uprawnienia umieszczania postów