-
Re: początek
Natomiast otwierania z gory nie polecam specjalnie przy hodowli nadrzewnych z wiadomego powodu
-
jezeli ktos ma ornatke no to wlasnie :>
moje nadrzewne pajaczki, maja terra otwierane od gory i w ogole nie chca uciekac z pojemnika :> - chowaja sie tylko do gniazda ktore maja przy podlozu :>.
Chociaz kiedys mialem wpadke z dorosla samica P. cambridgei :>:>:>:> ale to inna historia ;]
-
Wlasciwie to wiekszosc Psalmopeusow robi sobie gniazda przy dnie.
-
Poecilotherie tez...
Avicularie i moj T. gigas zrobily sobie kryjowke w formie lejka - fajnie to wyglada, ciekawa konstrukcja. Maja sie gdzie schowac, mozna sprzatac u nich w pojemniku ale i tak siedza w gniazdach
-
wiesz kup sobie Stromatopelma calceatum ;D
a tak serio to albopilosum wedlug Mnie jest najlepszy ;D
-
moje dwa małe P. cambridgei tez maja kokon w kształcie lejka, konczy im sie w torfie i tam zwykle pszesiadują, co im nie przeszkadza dawać nóg :d przy otwieraniu pojemnika. szybkie skurczybyki i bardzo musze uważać. ciekawe świata są :|
-
-
według mnie Brachypelma Albopilosum lub Smithi a jeżeli lubisz trochę bardziej agresywne to bhoemi lub vegas ale polecam albopilosum bo jest najbardziej łagodny ale smithi jest też również łagodny ale trzeba trochę uważać. ale i tak wybur należy do ciebie
-
Uprawnienia umieszczania postów