-
Re: UWAGA! DZIS PROGRAM O PAJAKACH!
Z tego co czytalem (i chyba nawet daawno widzialem), jak sama nazwa wskazuje program nie jest stricte o pajakach, tylko o fobii przed nimi i sposobach leczenia etc... Aczkolwiek to moze byc zupelnie inny program :>
No nic zostalo 45min, wkrotce sie okaze
-
Koncowke filmu dali dosc mrozaca krew w zylach Osoby cierpiace na arachnofobie pewnie utwierdzilysie w swoich obawach...
Tak na marginesie to chcialem zapytac o mozliwosc ukaszenia przez katnika. Czy dorosly katnik jest w stanie ukasicz czlowieka? To male dziecko dotykajace i drazniace pajaka byloby chyba narazone na ukaszenie. Jakie pajaki mieszkajace w Polsce ( w srodowisku naturalnym oczywiscie ) sa w stanie ukasic czlowieka?
Pozdrawiam
042
-
-
mnie kilka razy dziabnal krzyzak, ale wnioskujac z tego iz nie pamietam co było, wiec nie było strasznie..
A film hmm.. kiepsciutki, choc zdjecia tego plujacego spidera były moim zdaniem bomba )
-
Katnik moze ukasic lecz nie przebije swymi kolcami jadowitymi skory poniewaz sa za male
-
...ukasic chyba moze, ale to jest prawie bezbolesne
-
hmm, no nie bardzo rozumiem jak mozna ukasic nie kaszac Ukaszenie to chyba przebicie skory a nie proba jej przebicia...
-
niestety moim zdaniem film był do dupy a najlepszy był tekst: "ptasznik to duży CZARNY pajak który........"
-
A ja nie nazekam, a`le szkoda mi tego pajaka (auratum chyba) co go tak na rece brali w kolko "zeby oswjac" ludzi....
-
Uprawnienia umieszczania postów