-
co zrobić żeby zobaczyć.......??
co zrobić żeby zobaczyć moją irminie ona wcale nie wyłazii siedzi caly czas w tym gnieździe i w nocy też siedzi tam i ja widze raz na 2 tygodnie czy to sie zmienii potem ??
-
Re: co zrobić żeby zobaczyć.......??
Pewnie nie juz taka natura tego gatunku. Ja moja tez zadko teraz widze ale wieczorkiem i w nocy zawsze wychodzi.
-
ogólnie ptaszniki nadrzewne rzadko opuszczaja gniazda
-
co zrobic, zeby zobaczyc?
Jezeli to ma cie uczynic spokojniejszym, to odkryj pajeczyne i popatrz, czy zyje i jak sie ma, alen ie draznij go zbytnio.
-
nie chodzi o moje ucieszenie tylko mam tego pajaka okolo 2 miesiace a widziallem go ze 4-5 razy chcialbym go poobserwować a nie........ a jak bym jeje zrobił post to by wychodziła wieczorami szukać pożywienia?
-
raczej nie.....mój cambridgei nigdy nie wychodzi ze swego gniazda. tylko stamtąd pobiera pożywienie. Jeśli chcesz na nią popatrzeć to odkryj to jej gniazdo i se popatrz....ale moim zdanie mnie ma takiej potrzeby.
-
napewno nie bede jej rozwalał gniazda bo mi szkoda.
-
a nio i tu sie z wami nie zgodze
gdyż moja irminia siedziała w gnieździe przez 2 tygodnie tydzien przed i tydzien po wylince teraz śmiga po całym pudełku ale jednak trzeba uważać żeby jej nie spłoszyć bo zaraz ucieka
-
pogas wczesniej swiatła w pokoju... zapal tylko czerwona zarowke (lampke) poczekaj z 30 minut.. i poogladaj.. w dzien siedza w gniezdzie i nie wylaza, za to w nocy jak jest ciemno, zasowaja az milo... chyba ze zbliza sie wylinka to wtedy faktycznie nie sa aktywne...
-
rzeczywiście wychodzą po zmroku, moja często wieczorem siedzi przy wejściu do gniazda, a o tym że chodzi po terra informują mnie jej kupska na ścianach i suficie
Uprawnienia umieszczania postów