-
Re: Potrzeba mi opini doswiadczonego wysylacza!
Baku jak jest ostrożnie to płacisz dodatkowo a żadnych kjorzyći z tego nie ma, a jak nie widać różnicy to po co przepłacać :-).
Wysyłam pryiorytet polecony (masz dowód nadania i odbioru) ewentualnie (choć coraz częsciej) wysyłam jako paczka pryiorytetowa (też 6 zł masz dowód nadania i odbioru i dochodzi na drugi dzień jak wyślesz przed 15).
-
KONIEC!
Dzieki za opinie, ale i tak zrobie po swojemu... Boje sie tylko zeby np. ziemia z pudeleczka go nie zasypala. A i dobrze nakarmie!
-
Nie wysyla sie pajakow z ziemia w srodku. Chyba ze chcesz zwracac kase kupujacemu, to wtedy inna sprawa...
-
To tak przyokazji czy ktoś z podlasia ma do sprzedania smithi, bo szczerze mówiąc nie chcę mi się bawić w odbierania ptaszników od listonosza.
-
witam,
Ja wysłyłam pajaczki w pudelkach po kliszach, troche ziemi reszta wypełniona recznikiem papierowym (albo zamiast ziemi sam zwilzony recznik papierowy).
Pudelko po kliszy wkladamdo malego tekturowego pudelka lub zawijam w tekture i wszystko to wkladam do koperty z babelkami formatu A4.
Oczywiscie polecony priorytetowy....albo, przy wiekszych ilosciach paczka priorytetowa.
Metoda sie sprawdza, do tej pory na kilkaset wysylek mielismy tylko kilka relamacji...
-
Re: mIRO Bgi
hehehe. To był żart. myślałem o pudełku po kliszy tak szczerze. Szczerze mówiąc nie znam sie na tym.
Uprawnienia umieszczania postów