-
Re: KONKURS !!!! - COTO ZA GAUNEK !!! - DO WYGRANIA NAGRODY !!!
Jimbo - ceny sa tylko i wylacznie sprawa sprzedajacego, jak nie chcesz to nie kupuj i tym bardziej nie wytykaj komus.
Hari - dzieki
-
Ja nie mówiłem o cenach, niech sobie daje jakie chce, ale podobno podpierdolka jest na wylinkach.
-
Rastafaq, nie do konca jest to uczciwe. W koncu moze sie trafic poczatkujacy, ktory dostanie pajaka wartego 20zl za 100zl, gdyz sie nie zna. I wtedy nie moze powiedziec "nie chce to nie kupuje", bo na nim sprzedawca zerowal.
-
a morze to 20 zł jest zanizone ??
jak zapłaci ktoś 100 zł to sie będzie bardziej troszczył ...... proste ...... zresztą nie mam arz tak wyrzszych cen na allegro ... a jak ktoś wylicyuje do 100 zł to sie tylko moge ciesyć .......
a skoro mam tu taką zą oferte to przeciesz nie musi nikt kupowac a napisać sobie moge chyba ..... a morze jednak nie .......
ok ...... koniec tej farsy .....
mam juz dośc tego ... hmmm człowiek chce coś wprowadzić jakąś odmiane , zeby coś sie działo to w tej jebanej polsce zawsze znajdzie sie ktoś komu nie pasuje , narud chamów i prostaków ..... - naszczęście nie samych ........
konkurs pierwszy i ostatni zamknięty
1 miejsce : rastafaq
2 miejsce : Hari
co do nagród napiszcie do mnie na maila , jaoś sie dogadamy :P i napiszcie mi jak zgadliście :P bo coniekture to naprawde trudne były okazy : ]
-
konkurs pierwszy i ostatni zamknięty
1 miejsce : rastafaq
2 miejsce : Hari
co do nagród napiszcie do mnie na maila , jaoś sie dogadamy :P i napiszcie mi jak zgadliście :P bo coniekture to naprawde trudne były okazy : ]
właśnie sie dowiedziałemmuj nick jest niepowazny :]
-
Ja nie jestem narud, wole byc naród :>
-
narud? naród? marud ;P
Baku, czesc wiedzialem, czesc kojarzylem mniejwiecej, ale i tak musialem poszukac na necie zeby sie upewnic (encyklopedią nie jestem)
Heh, dzieki, a;e nagrody zadnej nie oczekuje (i tak juz nie mam gdzie tego trzymac)dobrze sie bawilem. Pozdrawiam
-
1.cyriocosmus elegans
2.Lasiodora klugi
3.Poecilotheria formosa
4.Haplopelma shmidti
5.Może Haplopelma lividum (małe zdjęcie)
6.Vitalius wacketi
Konkurs jeszcze trwa ?
Uprawnienia umieszczania postów