-
Re: problemy
jak Cie to denerwuje to nie czytaj,a tym bardziej odpowiadaj,bo az tak wiele tych,jak to mowicie "glupich"postow nie jest.Sama jestem poczatkujaca i wiem,ze w pierwszych dniach,wlasnie jak pisano wyzej "drzalam" o pajaka,bo nie bylam zaznajmiona z literatura fachowa,a poszukiwania w archiwum wcale nie sa takie proste,jesli sie nie wie czego szuka.A to chyba dobrze swiadczy o czlowieku,ktory stara sie zrozumiec istote niezrozumialych tajnikow zycia swojego nowego podopiecznego - przynajmniej ja staralam sie dowiedziec jak najwiecej,bo przeciez chodzi o to,zeby zwierzak mial jak najlepsze warunki do prawidlowego rozwoju.A i same poruszanie sie po forum i lapanie klimatow tu panujacych zajelo troszke(teraz juz polapalam mniej wiecej jakie slowa "klucze" wklepywac na archiwum)Tak mi sie wydawalo zawsze,ze forum sluzy do tego,zeby sie dzielic problemami,dla kogos te problemy moga byc smieszne i banalne,a komus innemu moga przysporzyc faktycznych zmartwien.Dlatego oponowalabym za wieksza tolerancja,a nie naskakiwaniem na nowych - maja prawo nie wiedziec.Zreszta jak napisalm na poczatku,nie ma musu odpisywac na takie posty,zwlaszcza jesli w odpowiedziach nie przedstawia sie prostego rozwiazania,a jedynie wyraza ,w nieraz prostacki sposob, swoja irytacje.
Uprawnienia umieszczania postów