Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: blondi temperaturka

Nazar
    Guest

blondi temperaturka

W jakiej najnizszej temperaturze udalo wam sie wyslac blondi tak zeby cala doszla?
    Do mnie przyszla z czwartku na piatek niestety bedac juz w krainie wiecznych lowow?? Kurde czuje sie wspolodpowiedzialny (, temperatura spadla w nocy ponizej zera

Jaka jest optymalna temperatura dla tego gatunku. Optymalna znaczy sie mam na mysli najnizsza w ktorej wytrzyma. Blondi jest po 4 wyl.

Pozdrawiam

Nazar

Baku
    Guest

Re: blondi temperaturka

ja dostałem wśrodku zimy :]

Nazar
    Guest

Ehhhhh szczesciarz Ale pewnie konduktorka?? Zapomnilem ze mi chodzi o paczke priorytetowa

Pozdrawiam

NAzar

Baku
    Guest

zwykły priorytet :]
    hehe nawet nie był tak dokońca idealnie zapakowany :] .. pudełko i kawałek szmatki dookoła :P

kazikrulz
    Guest

ja dostalem w grudniu, L3, jak ja rozpakowalem myslalem ze juz po niej, byla jakos tak dziwnie pozwijana, ale po kilku minutach w cieple stanela na nogi i zyje do dzisiaj......

TheMetal
    Guest

Nazar brałeś od TomkaG ?? Kurde ja tez od niego zamówiłem i teraz się dygam , chociaż teraz nie jest tak zimno , chyba ...

kazikrulz
    Guest

TheMetal ja bralem od TomkaG w grudniu, i wszystko bylo gites, pajaczek suppeeer zapakowany, szla jeszcze A. versicolor ktora tez jest wrazliwa na temp. i przezyla. wiec teraz tym bardziej byms ie nie bal zamawiac....

TheMetal
    Guest

Wiem tesz brałem od Toma w grudniu (tyle że Iminie) i b. była dobrze zapakowana tyle że wtedy chyba było jakieś chwilowe ocieplenie , eh w każdym razie jestem dobrej myśli ;]

nokeg
    Guest

ja dostałem chyba w styczniu, jak było ok 2 stopni (po ocieplenieu) i żyje, teraz jest po 5 wyl

Nazar
    Guest

The Metal nie martw sie teraz po rozmowie z Tomkem doszlismy do wniosku ze nie wysle pajaka dopoki nie bedzie cieplutko na tyle ze spokojnie dojdzie caly i zdrowy. Tak wiec nie masz sie o co obawiac.

POzdrawiam

Nazar

Uprawnienia umieszczania postów