-
blondi temperaturka
W jakiej najnizszej temperaturze udalo wam sie wyslac blondi tak zeby cala doszla?
Do mnie przyszla z czwartku na piatek niestety bedac juz w krainie wiecznych lowow?? Kurde czuje sie wspolodpowiedzialny (, temperatura spadla w nocy ponizej zera
Jaka jest optymalna temperatura dla tego gatunku. Optymalna znaczy sie mam na mysli najnizsza w ktorej wytrzyma. Blondi jest po 4 wyl.
Pozdrawiam
Nazar
-
Re: blondi temperaturka
ja dostałem wśrodku zimy :]
-
Ehhhhh szczesciarz Ale pewnie konduktorka?? Zapomnilem ze mi chodzi o paczke priorytetowa
Pozdrawiam
NAzar
-
zwykły priorytet :]
hehe nawet nie był tak dokońca idealnie zapakowany :] .. pudełko i kawałek szmatki dookoła :P
-
ja dostalem w grudniu, L3, jak ja rozpakowalem myslalem ze juz po niej, byla jakos tak dziwnie pozwijana, ale po kilku minutach w cieple stanela na nogi i zyje do dzisiaj......
-
Nazar brałeś od TomkaG ?? Kurde ja tez od niego zamówiłem i teraz się dygam , chociaż teraz nie jest tak zimno , chyba ...
-
TheMetal ja bralem od TomkaG w grudniu, i wszystko bylo gites, pajaczek suppeeer zapakowany, szla jeszcze A. versicolor ktora tez jest wrazliwa na temp. i przezyla. wiec teraz tym bardziej byms ie nie bal zamawiac....
-
Wiem tesz brałem od Toma w grudniu (tyle że Iminie) i b. była dobrze zapakowana tyle że wtedy chyba było jakieś chwilowe ocieplenie , eh w każdym razie jestem dobrej myśli ;]
-
ja dostałem chyba w styczniu, jak było ok 2 stopni (po ocieplenieu) i żyje, teraz jest po 5 wyl
-
The Metal nie martw sie teraz po rozmowie z Tomkem doszlismy do wniosku ze nie wysle pajaka dopoki nie bedzie cieplutko na tyle ze spokojnie dojdzie caly i zdrowy. Tak wiec nie masz sie o co obawiac.
POzdrawiam
Nazar
Uprawnienia umieszczania postów