-
Re: G. Rosea L11 pomocy
w dzien zawsze ponad 20 stopni gdy zarowka wlaczona 23-25, w nocy bez zarowki, 18-20 ale podobno dla Rosea to nie ma problemu??? a moze jednak sie myle......
-
Oby tak zawsze było z wszystkimi pajączkami w 1 godzinę 28 minut od napisania 1 posta pająk wyzdrowiał jednak te forum działa jak lek
-
Staraj się utrzymać stałą temperaturkę!!
A lampeczkę świeć ile wlezie
Z kaloryferami daj sobie spokuj.
--------------------------------------
POZDRAWIAM
wenx
-Albopilosum 7L
-Boechmei 1L
-
Ja bym zachował jakiś cykl dzień - noc.
-
Ale jak wlacze zarowke na powiedzmy 12h to on sie za bardzo nie wysuszy? wtedy termometr pokazuje 35-40 stopni.........
-
a ilu watowa masz zarowke? ja od dzis mam rosalinde(po 10 wyl) i siedzi obecnie na kamieniu i sie grzeje pod 15wat.Skoro sie robi az 40C to moze masz za mocna ta zarowke?
-
40 to wilgotnosc :-)
a tak z nowosci to zauwazylem ze pajak wciska sie miedzy scianke i kokos i siedzi przykulony wylazi to znowu wraca
nie wiem juz co mam robic ???????????!!!!!!!!!!!!!!!11
zarowka i wilgoc jest po drugiej stronie ale widocznie lepiej jej na suchym :-((((((((((
-
o to sorki,pozajączkowało mi się z tą temperaturą - żle przeczytalam...czekaj czekaj wilgotnosc mowisz 40% przy oswieconej zarowce,na chlopaski rozum powiedzialabym Ci,zebys czesciej zraszal,zeby bylo te 65%,ale teraz jak mowisz,ze ona woli na suchym siedziec to pomyslow mi brak.
Jednak bez paniki,gorzej jakby juz lezala z podkulonymi nogami i wstac nie umiala.Moj kedzior notorycznie staje w taki sposob jak opisujesz("na palcach"),ale nie trwa to dlugo.Od kiedy masz pajaczka?
-
Pajaczka mam od 3 tygodni, osobiscie tez mi sie wydaje ze problem by byl jakby nie jadla i nie chodzila - a to jej nie grozi dzis jadla i to duzo, tym niemniej zachowuje sie dziwnie :/
-
ja kby nie jadła to też by nie był problem słuchaj twojemu pająkowi nic nie jest zwiększ mu wilgotność!!
bo ma za niską!
Uprawnienia umieszczania postów