-
G. Rosea L11 pomocy
witam
od wczoraj pajaczek dziwnie sie zachowuje, jakby nog nie mogl zginac, wyglada to tragicznie
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
prosze o szybka odpowiedz na mpuscion@hotmail.com
-
Re: G. Rosea L11 pomocy
A nogi ma pod siebie podkurczone?
Jeśli tak to jest przesuszony więc spróbuj zwiększyć wilgotność w terra i wsadż go do miseczki wypełnionej wodą(płytko)! i tak codziennie przez 3dni. Powodzenia...
-
No wlasnie nogi ma wyprostowane i ich nie zgina :-(
i chwieje sie czasem jakby sobie setke wypil :-(
-
może ma zbyt zimno? podnieś temperature. moja rosea po wylince nagle zapragnela wiecej ciepla co zobaczylem kiedy postawilem szklanke z ciepla woda obok terra.
-
ma czerwona zarowke ale nie zawsze jest wlaczona, czy jest wskazane abym ja na noc np przy kaloryferze postawil?? oczywiscie ma wilgotno!!!
-
mozesz postawic ale najpierw zobacz ile moze tam byc stopni bo mozesz przesadzic
-
przedewszystkim czerwona zarówka może świecić sie dzien noc, pająki czasem tak stoją na nogach np mój vagans i jeszcze zależy jaką masz temp w nocy ale wiedz że powinna byc niższa w nocy niż w dzień wiec wydaje mi się że podkładanie pod kaloryfer jest zbędne
-
a i spróbój go lekko poruszyć zobaczysz co się bedzie dziać
-
ruszalem go, zasadniczo nic sie nie dzialo - tzn ruszal sie prawidlowo - z dala od "napastnika" , dzis zapodalem jeszcze 2 duze swierszcze i pozarl 2 na raz (karmie co 3-4dni )
-
więc Wydaje mi się że będzie dobrze a jaką ma temperature w dzień a jaką w nocy?
Uprawnienia umieszczania postów