Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Atrax

Hwarang
    Guest

Atrax

Nie wiem czy bylo, ale wlasnie przypadkiem znalazlem zdjecie dloni dziabnietej przez atraxa robustusa

http://tonylee.kbx.cz/tara/tara.htm

Na samym dole :>

PMajdan
    Guest

Re: Atrax

O w morde.... ale to musi byc wielkokrotne ukaszenie.....

mIRO
    Guest

Re: Atrax

No to chyba ma facet po ręce (ona już będzie chyba gnić) :-( Powinni to zdjęcie dawać jako przestrogę dal tych matołów którzy się jurgają braniem pająka na ręce. A co mi tam machnę tu tę fotkę..

PMajdan
    Guest

Oj mIRO...

Nie pisz tak o ludziach ktorych nie znasz. Nie burz sie tak. Jak nie chcesz to nie bierz. Wiesz to jest prywatna sprawa kazdego. Tez nie pochwalam ale i nie widze nic zlego azeby sobie raz na jakis dluzszy czas WZIONC TEGO PAJONKA DO TEJ RENKi i poogladac jego zachowanie, przyjrzec sie budowie, obejrzec czy jest zdrowy i te pe. Wiesz, zeby sie nacieszyc. Ale pajak nie jest gryzoniem do glaskania i SZPAN z braniem na siebie i "np. starszeniem paniennek" jest do bani. Bo to nie oto tu chodzi w hodowli.... ja np. ciagle krece filmiki z pajakami w roli glownej (Vagans i Kedziez i Katnik). I to mnie jara. Dzis nakrecilem BUDOWE GNIAZDA Z PAJECZYNY (B.Alb. 6wyl.)

kolo1987
    Guest

Re: Oj mIRO...

to musiało boleć

GALN
    Guest

racja PMajdan a te ukonszenie Atraxa to tylko raz wystarczy nie musi kąsać wielokrotnie.

PMajdan
    Guest

Niezle... RESPEKT!

DragoN16
    Guest

chm... niezaestetycznie to wygląda
    ble

mIRO
    Guest

Nie gniewam się.

Troszkę źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli ludzi, którzy hodują pająki, a gdy do nich przyjdą qmple zaczynają się chwalić jacy to oni są "bohaterscy" itp. Oczywiście zamierzam swojego pająka przyzwyczaić do brania na rękę i samemu go brać RAZ NA JAKIŚ CZAS, ale nie tak jak niektórzy, że co chwilkę wyciągają pająka i wywalają teksty "patrz ale to straszne co nie?!?!?!?". O to mi chodziło.

Pozdro PMajdan :-)

mIRO
    Guest

A co sie spodziewasz DragoN16 po GNIJĄCEJ RĘCE??

Uprawnienia umieszczania postów