Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Czy coś się stanie?

Dymek
    Guest

Czy coś się stanie?

moja Brachypelma Boehmei nie jee juz nic od około 3 tygodni i nic nie chce jesc. Czy coś jej bedzie??

mIRO
    Guest

Re: Czy coś się stanie?

Pająk może nie jesc jakies 3 lata, bo potem zaczyna zjadac samego siebie. Nie przejmój się. Ja też przez to przechodziłem. Nic mu nie będzie. Zaufaj mi.

GALN
    Guest

Dymek nic jej nie będzie pająki bez jedzenia i picia przeżyją 10 lat zanotowano przypadki przeżycia 30 lat ale to na biegunie.

Sorki dymek ale przeczytaj Faq i otrzymasz wyczerpujące odpowiedzi bo widać że go nie czytałeś następne pytanie będzie dlaczego leży na plecach czy on nie żyje.

GALN
    Guest

PMajdan
    Guest

Zaraz zaraz...

Zaraz zaraz, moze dlugo nie jesc (podobno... sam tego nie zaobserwowalem - najwyzej z 3-4 tyg) ale zeby zaraz 10 lat? Glan, chyba przesadzasz.... pozatym jesli jest to malutki pajak to nie przezyje tak wielu lat lat bez pokarmu i wody! Cos nie tak. A na biegunie sa wogule pajki????

mIRO
    Guest

Re: Zaraz zaraz...

Chyba troszkę naściemniał GALN w mojej opini. PMajdan ma rację. Dorosły może nie jeść od 2 do 3 lat :-) Potem sam zrera sobie kończyny :-(

GALN
    Guest

hihihihhihi hehehehh ale numer to tylko tak napisałem oczywiste jest że tak nie jest chciałem sprowokować Dymek do przeczytania Faq na końcu odpowiedzi jest ""

GALN
    Guest

oj zapomniałem dodać hihihih teraz paczę

PMajdan
    Guest

nom

bachus
    Guest

heh, a na Marsie to pewnie i ze 100 i wiecej lat...

...z tego co wyczytalem granica do jakiej nie nalezy sie jeszcze martwic to okolo pol roku dla mlodych i jakis rok postu dla starszych pajakow.

Uprawnienia umieszczania postów