-
Uważajcie na chrząszcze drewnojadów
Dziś zauważyłam że dwa chrząszcze które od kilku dni znajdowały się razem z moim pajączkiem tj ptasznikiem słonecznym zeżarły mi go całkowicie (ucieczka nie wchodzi w gre). Dlatego ostrzegam raczej nie dopuszczajcie do przepoczwarzenia sie drewnojada w chrząszcza.
-
Re: Uważajcie na chrząszcze drewnojadów
ptasznik sloneczny:/?? a co to za gatunek?? nie lepiej jest uzywac łacińskich nazw...?? pozdrawaiam..........
-
było już tyle razy mówione że nie powinno się zostawiać żywego pokarmu u pajączków na zbyt długo.
-
Driud - ptasznik sloneczny to bodajże spolszczona nazwa ptasznika o lacinskiej nazwie - Pterinochilus murinus
-
Ale z Ciebie spec Macko! To oczywiste;P Obrałeś tak to w słowa że stałeś się moim ajdolem. A tak na poważnie, szkoda murinusa po której był wylince?? Chrząszcze drewnojadó jak i same drewnojady to byki.
-
Dzięki Elia za informację
Było czy nie było o "robalach" - nie ma znaczenia.
Tak naprawdę szkoda pająka i oczywiście Ciebie - to przykre tak stracić swojego pupilka
-
Ludze ucza sie na blednach, jesli nie sluchaja kogos. Niestety
-
cos mi sie wierzyc nie chce..
musial byc strasznie maly... musle ze raczej go poszukaj, pewnie gdzies sobie biega... moje radzily sobie z dorosla mysza.. bez problemu
-
murinusa zezarl?? nie wierze ) chyba ze przed wylinka byl... ale ten agresor by go chyba zaciupal nawet jakby glodny nie byl... tak mi sie zdaje
ale jesli go na prawde zjadl... wspolczucia
a moze to prima aprilis :>
-
to jakis zart? Prima aprilis??
Uprawnienia umieszczania postów