-
Re: Pytanie o Grammostola rosea
Hehe bo ja napisalem wczesniejszego posta :P ale ok juz wiem o co chodzi
-
Zaraz zaraz, 3masz malego pajaka w terraium docelowym, i chcesz go pzreprowadzac do sloika na obiadki i kolacje??? :| Dziwne. Po co Tyle kombinowac, niech on zamieszka w tym słoiku....
-
I niech nie siedzi z doroslym swierszczem (4 wylinka to malenstwo - no chyba ze pajak ma 4 cm ciala, a sprzedawca sie tak znal na ptasznikach, jak Zablocki na mydle). Szkoda pajaczka by bylo...
-
Czasem rosea zachowuje się jak geniculata. Dorosła samica kumpla ma przynamniej taki apetyt...
-
Avi, jak Zablocki znał się na mydle ??
-
... skoro mozna wyjsc na czyms jak Zablocki na mydle, to moze i mozna sie na czyms podobnie znac :-)
-
No dobra, powiem bardziej przystepnym jezykiem: koles w zoologu zna sie na ptasznikach mniej wiecej tak, jak ja na fizyce kwantowej.....
-
taaaaa... czyli w ogole Ja ostatni w zoologu G.rosea widzialem z etykietka na terra B.albopilosum i jak zaworiclem uwage to uslyszalem "ja sie na tym znam i wiem ze to wlasnie dobra nazwa" wiec wysmialem kolesia przy wszystkich, powiedzialem ze jest kretynem i wyszedlem, a co do jedzenia... co sie martwisz ze nie je. Jak zglodnieje to zje. Moja rosea (dorosla) znowu robi glodowke od 2 miesiecy. Nic strasznego
-
do frontside'a
A ile ma twoja rosea ?? i po ktorej jest wylince ??
-
Czekajcie koleś w sklepie powiedział że jest po L4 ale ona jest naprawdę duża i podobno je świerszcze zobaczcie na mój profil jest tam zdjęcie ona ze mną.
Uprawnienia umieszczania postów