-
Zbita ziemia...
Z jakiego powodu ziemia się tak zbija?? mam u siebie podloze z Coco Product (wiem ze zle ale nazywam je zieia w tym poscie). Moze za duzo wilgotnosci?? Co mozna by robic zeby sie ziemia nie zbijala?? Jest dosyc twarda i boje sie ze bajak nie bedzie mogl w niej kopac.
-
Re: Zbita ziemia...
wilgotność napewno w jakimś stopniu działa na ziemię. jak przeschnie to będzie w porządku. u mnie napęczniało i nawet el jedynki kopią bez problemów. :]
-
Thanks za odpowiedź. Co prawda wziąłem wykalaczk do szszlyków i delikatnie "spulchniam" ziemię, a potem jeszcze delikatniej uklepuję...
-
Nic nie rob po co.??? ptasznikowi nic sie nie stanie, bedzie nadal kopal itp. Podlorze jest tak zbite ( jak u mnie) pod wplywem wilgotnosci i nic na to nie poradzisz
-
spokoknie sobie poradzi tak jak mówił Invisible nic sie niestanie
-
dlaczego ziemia sie zbija......???
hmm... jest cos takiego jak siła grawitacji.. )
-
U mnie wszystkie pająki się zakopują, tylko smithi se hyba udeptuje tą ziemię bo nie kopie i mu się zbija.
-
mIRO jak będzie chciał to wykopie nawet w glinie pająki wyglądają na delikatne ale to tylko złudzenie ostatnio coś trzaskało mi w barku zaglądam a tam geniculata 8wylinka wygieła wieczko od pojemnika z tworzywa.Sam nie mogłem uwierzyć jeszcze chwila i by dała dyla.
-
Ziemie sie zbija pod wplywem wilgotnosci/ wody
Uprawnienia umieszczania postów