-
Re: ptasznik kędzierzawy
ten mój 2 cm maluszek z 2 tygodnie juz nie jje tak mówi kupiec od którego ja kupilem wczesniej zjadła pinke jedna takiej wielkosci jak mój pajaczek.czy to normalne boje sie ze moj pajaczek wykituje, ile tak on moze nie jesc??
-
Puknij sie w łeb zanim cos napiszesz nastepnym razem.
-
poczyraj FAQ jak byś nie wiedział co to to masz link bo mnie juz bardzo denerwują takie pytania http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php przeczyraj wszystko i juz nie zadawaj wiecej takich pytań
-
jurek nie przemądzaj sie.hehe.ty najbardziej doswiadczony terrarysta??.hehe.i nierzadz sie!!!!!!!!!!1
-
Denerwuja was takie pytania????? To ja proponuje przejac moje gg :>:>:>
1.
- Mam pajaka, czym go karmic?
- tym czym inne ptaszniki.
- Nie badz taka, powiedz.
- Czytales cos w ogole na temat ptasznikow?
- eeeee no ja je hoduje od dawna...
- No to swietny z ciebie "hodowca"....
2.
- Mojemu pajakowi cos sie stalo, lezy nogami do gory jak trup i sie nie rusza.
-Slyszales o czyms takim jak wylinka? Cos mi sie wydaje, ze nie...
-wiem ale że by tak bez ruchu zepełnie; sorry tamta wylinke przeszedł pod ziemia;szoku poprostu dostałem
3.
-Chcesz cambridgei?
-Nie, mam swoje.
-Ale odbior osobisty, bo ja nie umiem wysylac....
4.
-Czy coś sie stanie mojemu B.albopilosum 5 wyl (1 pająk i narazie jedyny)jak przez przypadak dostał w odwłok jedną kropeką wody?
-Nic mu sie nie stanie.
-zrobiłem mu kryjówke z połowy orzecha włoskiego (korzysta z niej teraz po 5 wyl) to ona ma byc jakoś tak ustawiona prawie płasko na ziemi i troch podkopane żeby tam wlał i go widać nie było czy tak średnio pochylona?
Itepe, itede....... Pomijam juz to, ze sie malo kto przedstawia. Nie podaje rowniez tutaj numerow moich rozmowcow - chyba zrozumiale. Nie przytocze tu takze obrazliwych postow, ktore dostaje, nierzadko od uzytkownikow tego forum... Czasami naprawde trace cierpliwosc... Dodam, ze jak wklejam adres terrarium z propozycja poczytania, rowniez dostaje wyzwiska lub slowa, ktore mnie zaczely bawic "a od czego ty jestes???!!!!".....
Tak wiec chyba mnie juz zadno pytanie ani post nie zdziwi.
Przytoczone rozmowy sa z dnia dzisiejszego, a codziennie rozmawiam z co najmniej 20 osobami.....
Pozdrawiam i nie lamcie sie
-
ale przez to masz pierszenstwo w niebie
-
Uprawnienia umieszczania postów