-
Irminia
a więc na samym początku oświadczam że sie nie martwie tylko jestem ciekawy czemu. mam moja irminie od nie dawna i jeszcze nie znam jej zachowań. kilka dni tenu zbódowała na ziemi (choć ma wysokie terra z korą na tylniej ścianie) gniazdo. wszystko było by oki gdyby nie to że z tego gniiazda nie ma wyjscia ani wejścia. czemu..... może wylinka?
-
-
Re: Irminia
niezbadane są ścieżki pajęcze... :P
-
nic dziwnego...cambridgei tak samo...sprawdz poznym wieczorem czy lazi po terrarium...ja jak czasem nie moge zasnac to se z latarka ogladam moje pająki bo wtedy są najaktywniejsze...wspaniale widoki...nawet cambridgei ktory caly dzien siedzi zabunkrowany w kryjowce nocą 'otwiera' wyjscia z niej i łazi po scianach i suficie pojemnika...psalmopoeusy tak lubią :P
-
Moja zachowuje się tak samo. Wykluczam wylinkę, gdyż ostatnią przeszła 02.03.2004
-
a moja wylinke przeszła poza gniazdem, i teraz siedzi też poza.
-
Moja też się zamyka i wychodzi dopiero po zmroku, mało chodzi po terra, najczęściej po prostu siedzi przy wejściu do gniazda - tunelu.
-
Moje z kolei mają tunele od dna terrarium (wygrzebaly ziemie) az do gory. Pewnie wylinka, a jezeli dopiero co zrobila to gniazdo to jeszcze nie raz moze je przebudowac
-
patrzyłem w nocy i nie wychodzi siedzi tam cały czas :P może jej odbiło :P
-
Uprawnienia umieszczania postów