-
Re: czy pajaki spia??? :)
temat ten juz byl na forum pare razy - poszukaj ( lub na tp )
-
A mnie najbardziej denerwuje jak mnie w nocy budzi ze musi do lazienki :-/ Masakra :-/ Pampersow nie chce nosic bo mowi ze sa malo meskie ;P Masakra jak cie tak pajak w nocy obudzi a jak nie chce wstac to mnie po nogach gryzie (dzieki temu zostala mi juz tylko jedna) No ale chyba zainwestuje w nocnik i bedzie problem zglowy. No ale naszczescie moje nie chrapia ;p
-
Nie zebym sie czepial, ale dalszy ciag dyskusji o tylnej czesci ciala Maryny proponuje ciagnac w off topicu :>
Moge na to liczyc? :P
-
BOZE ale smutni sa panowie od Miszqi w dol!!! takie glodne gatki na pewno nie zahceca nawych ludzi do korzystania z forum!!
-
moje nie daja mi w nocy spac ... :/ zawsze sobie gwiżdżą jakies melodyjki i wystukuja rytm nóżkamiD
-
>moje nie daja mi w nocy spac ... :/ zawsze sobie gwiżdżą jakies melodyjki i >wystukuja rytm nóżkamiD
Ta, i co jeszcze ??
-
A czy mysla?
Mysla czy dzialaja instynktowie? Raczej to 2, chyba zeby cos innego....
-
Re: A czy mysla?
Ptaszniki nie mysla poniewaz nie maja tak rozwinietego mozgu ( wiem ze zle-zapomnialme jaksie to nazywa u ptasznikow) jak my ludzie
-
Re: A czy mysla?
oczywiscie ze mysla....
tylko nie ma tego jak udowodnic
"z kamieniem nie pogadasz - a swoje wie.." Aji
-
...dziabne go... dziabne go... dziabne go, chocby nie wiem co... (c) murinus podczas zabiegow pielegnacyjnych
Uprawnienia umieszczania postów