Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: szcza jak natchniony :P

Grażynka
    Guest

Re: szcza jak natchniony :P

a może by tak zamontować pająką mini kible w terra oczywiście ze spuszczaną wodą :P

Miszqa
    Guest

moja albopiloska ostatnio wcięła 2 świerszcze i potem z radością nawaliła na ściane i na torf, mysłałem że jakis grzyb sie rozwija albo plesń aż bo z reguły robiła mniejsze "kupki";]

bachus
    Guest

Moja irminka nie dość, że wali kupska na kilogramy to jeszcze żre bez opamiętania, od wtorku zjadła już 4 naprawdę spore świerszcze, teraz je piątego, jest dopiero po 7 wylince ale rośnie jak na sterydach ))

Piotrw126
    Guest

u mnie jes czysto w pokoju hahahahahahah

Tony_666
    Guest

U mnie pajączki boją sie nieznajomych ostatnio moja Lasiodora cristata puściła kupemona na bluzę kumpla

Grażynka
    Guest

fajnie masz bo moja za bardzo nie chce jesc

Atrax Robustus
    Guest

A ja juz wlasciwie zapomnialem, jak to jest, gdy pajak cos je.

bachus
    Guest

No moja nowa lividum nie chce żarełka, ale irminka nie zawodzi, je, tyje, linieje, je tyje, linieje, nie wiem gdzie się jej to mieści bo świerszcze dostaje ok 2,5 cm. a sama ma ciała 3, max. 3,5 cm.

Tak poza tematem, mojej kobiecie żal się zrobiło takiego małego świerszczyka ostatnio i obiecałem jej, że wypuszczę go jeśli przeżyje noc z lividum, miał szczęście, teraz na wiosnę wróci na pole :PPP Słowo się rzekło...

Uprawnienia umieszczania postów