Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: O co mu chodzi?

PMajdan
    Guest

Re: O co mu chodzi?

Pozatym jak wilgotnosc moze poprawic "wady genetyczne"...? :P

RAMMSTEIN1
    Guest

Re: Zero wstrzasu....

moze byly jednak jakies minimalne wstrzasny, a pajak wyczul ruchy powietrza... :]

loko
    Guest

moze jest krwi spragniony... taki morderczy szał jak przy wsciekliznie, szuka ofiary

PMajdan
    Guest

To mozliwe... ale wstrzasow ZADNEGO NIE BYLO!!! Serio mowie. Mam takie sprtyne rozwiazanie

loko
    Guest

a co do wstrzasow mysle ze nie ma co dyskutowac, pajak wyczuje tetno na twojej rece po drganiach powietrza , byle by reka była dostatecznie blisko... njamniejsze drgania to dla niego trzesienie ziemi... jak mowi Awi.. wstrzas był napewno

Awikularia
    Guest

A nawet jak nie bylo wstrzasu, to i tak sobie pobiegal... No i co z tego? Przeciez sie nie zabil o scianke. Pajaki tak po prostu czasami maja... Nie sa caly czas spokojne, bierne i nieruchawe. Jakbym chciala za kazdym razem pisac o tym, ze mi pajak latal w kolko po pudelku, to by mi admin dal bana na serwis.... PMajdan, nie masz sie czym przejmowac. Zacznij sie martwic, jak pajak bedzie tak latal kilka dni bez sekundy przerwy .

PMajdan
    Guest

To by bylo ciekawe... doswiadczenie..

Tony_666
    Guest

Wilgotność może pomóc jeśli to naszczęście nie jest wada genetyczna,a jeśli jest pajak ci zdechnie

Uprawnienia umieszczania postów