-
Re: boehmei spierniczyl :(
nie wiem jak to możliwe czy ty czlowieku nie myslisz jak mozna zostawic pudelko bez przykrycia
-
hehe ten mój post miał być raczej śmieszny a okazał sie NIESTETY prawdą szkoda ptaszorka weź gdzieś w rogach pokoju porozstawiaj jakieś miseczki z wilgotną watą może ściągnie do wilgotnego o ile pokój nie jest duży... i często sprawdzaj czy go gdzieś blisko nie ma...
-
NO dobra zostawcie go. Moze mu sie z macznikami pomylilo)
Pozdrawiam
Nazar
-
Ja tam przy swojej kolonii (2 sztuki i swierszczach zawsze obchod robie i sprawdzam czy wszystko domkniete i w najlepszym porzadku.
-
jak bedziesz miał szczescie to przypadkiem go znajdziesz a jak nie to po pająku
nie widziales nigdy pająka na suficie ze te 5 cm wydawało ci sie wystarczające????
-
co do twojej opini mialem kiedyś myszoskoczki... też sie ślizgały po akwarium a następnie okazało sie że mają takie zdolności że bez problemu wyjdą z 50 cm wysokiego akwarium bez dekoracji
-
hahaha
dobry jestes fremd
-
szkoda zwierza.zawsze przykrywaj.śliska ścianka matowieje choćby od parującej wody.żal.
-
wiem ze szkoda pajaczka ale to bedzie nauczka naprzyszlosc
-
Ucieczki to naprawde jeden z rozdziałow w hodowli zwierząt. Kiedys w jednym z ZOO w Polsce ostronosy dostały wybieg nad stawem,ogrodzony był pastuchem elektrycznym. Na wybiegu było drzewo po którym one sobie chodziły. I któryś zwierzak spadł z tego drzewa, tylko że na ziemi znalazł sie poza wybiegiem. Dobrze ze go znaleziono. Dla zwierzat czesto wybieg czy klatka sa bariera psychologiczną, one po prostu nie wiedza że mogą uciec.
Uprawnienia umieszczania postów