Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 61

Wątek: oszusci... uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barto
    Guest

Re: oszusci... uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto został oszukany przez niejakiego "SZAMO 19 " z Olkusza ? proszę o kontakt , barto87@op.pl.

ghash
    Guest

"śmiesznie to lolo brzmi za pomocą trojanów "

a co w tym smiesznego? chyba jednak masz male pojecie o trojanach

zwyklym subs7venem lub netbusem mozna przechwycic kazde haslo, ktore wklepujesz z klawiatury...a to tylko 'maly' bajerek w tych programach...

ghash
    Guest

a moze by tak kazdego sprzedajacego 'wpisac do katalogu'...sprzedajac zwierzaki obowiazkowo trzeba by bylo podac swoje dane do wiadomosci adminow. i tylko taki zkatalogowany osobnik mialby mozliwosc pisania w dziale 'sprzedam', w ktorym musialby zostawic jakis namiar na siebie. kupujacy mialby mozliwosc zweryfikowania danych podanych przez sprzedawce z tymi znajdujacymi sie w katalogu. oczywiscie, jak kazdy pomysl, wymaga to checi i czasu ze strony bogow sajtu .

pozdrawiam
    ghash

Deathscythe
    Guest

Jestem tutaj nowy ale całkowicie się z tobą zgadzam!!!!

GALN
    Guest

Tak ale najpierw trzeba wysłać pliczek na kompa ofiary i ona musi go oworzyć wtedy działa a tak to nic nim nie działasz.Trojany działają na zasadzie klijęt serwer więc to nic nie da ze wpiszesz sobie tam czyjeś ip , jak na jego kompie nie uruchomisz wygenerowanego pliku serwera.

Mysza1983
    Guest

A robił już ktoś interesy z Butch Cassidy (Bartosz Staliś)???
    Wysłam kase na konto (110zł piechotą nie łazi), wszystkie dane były ok, od ok. tygodnia nie mam z nim kontaktu i nie wiem czy mam sie denerwować czy gość jest po prostu zajęty.

RAMMSTEIN1
    Guest

co do Butcha to widzialem kiedys posta na terrarystyka.com.pl - jakis gostek tez robil z nim interesy...Butch nie wyslal pajaka...a jak sie to skonczylo to nie wiem :]

butcher
    Guest

nie mylic ze mna! nie handluje zwierzetami ale moze kiedys bede chcial cos sprzedac

Awikularia
    Guest

Hmm, Buth Cassidy to dziwny jegomosc... Z tego co wiem nikogo jeszcze nie oszukal, ale ma tendencje do bezpodstawnych oskarzen. Potrafi oskarzyc kogos o zatajenie plci pajaka i chec zyskow -> czyli sprzedanie samca jako niewyseksowanego - chociaz oczywiscie nic takiego nie mialo miejsca. Zadne argumenty do niego nie trafiaja, no coz, sa rozni ludzie...

msk
    Guest

Awikularia, uskuteczniasz teraz kryptoreklame i niestosowna konkurencje :PPPP

Uprawnienia umieszczania postów