-
Re: oszusci... uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja kupuje tylko u zaufanych hodowców albo w sklepie zoologicznym. Mam to szczęście, że kupuje pająki w zoologu gdzie są ceny giełdowe. .
-
kiedys byla latka do gadu gadu ktora pokazywala ip osoby z ktora rozmawiasz ale niestety nie moge tego znalesc
-
To jest wtyczka (dokładniej Inwigilator). Muszisz tylko instalnąć Power GG. Jednak to nie wiele da, bo jeśli ta osoba nie bedzie cie miala w kontaktach, będzie za NATem albo bedzie miala wylaczane p2p to nic nie zobaczysz :|
-
-
ew. zobacz na www.gg3d.com
-
-
tia... szkoda ze ja sie nie załapałem do grona starych handlowcow, ale przyłozyłem reke do waszego sukcesu wiec licze na prowizje od sprzedazy albo na za*****ste rabaty
:>:>:>
-
mozna by było zarejestrować nick z hasłem tak jak jest to na dc++ . Ja mam tam swojego nicka i jestem zarejestrowany i nitk mi nie wchodzi na mojego nicka bo jest podane hasło któe zna tylko admin, to samo mozna zrobić tu !! załozyć hasła na nicki i wtedy nikt nie bedzie miał takiego samego nicka jak masz !!!!!!!!!!!!! tylko czy da sie tak na forum zrobić to nie wiem :P:P:P
-
Ja myślę, że póki co najlepszym rozwiązaniem jest kupować osobiście, albo przynajmniej dogadać się przez telefon (ale nie komórkę), żeby mieć jakieś namiary na sprzedającego.
-
Dlatego właśnie nie wysyłam zwierzaków pocztą... wolę osobiście.
Uprawnienia umieszczania postów