Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: oszusci... uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!

morda
    Guest

Re: oszusci... uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja kupuje tylko u zaufanych hodowców albo w sklepie zoologicznym. Mam to szczęście, że kupuje pająki w zoologu gdzie są ceny giełdowe. .

Izaq
    Guest

kiedys byla latka do gadu gadu ktora pokazywala ip osoby z ktora rozmawiasz ale niestety nie moge tego znalesc

Z_Y_G_I
    Guest

To jest wtyczka (dokładniej Inwigilator). Muszisz tylko instalnąć Power GG. Jednak to nie wiele da, bo jeśli ta osoba nie bedzie cie miala w kontaktach, będzie za NATem albo bedzie miala wylaczane p2p to nic nie zobaczysz :|

Neo2
    Guest

w PowerGG jest takie cos

RAMMSTEIN1
    Guest

ew. zobacz na www.gg3d.com

Awikularia
    Guest

O, mozna tez sprawdzac ilosc wiadomosci napisanych na calym forum dyskusyjnym. Jak sie pojawia jakis ktos nowy, kto ma 1 wiadomosc i tanie zwierzaki, to najlepiej z zalem go ominac....

Kurde, alez sie nam intryga udala!!! Teraz bedziecie kupowac tylko u nas
    :P

loko
    Guest

tia... szkoda ze ja sie nie załapałem do grona starych handlowcow, ale przyłozyłem reke do waszego sukcesu wiec licze na prowizje od sprzedazy albo na za*****ste rabaty
    :>:>:>

RRD
    Guest

mozna by było zarejestrować nick z hasłem tak jak jest to na dc++ . Ja mam tam swojego nicka i jestem zarejestrowany i nitk mi nie wchodzi na mojego nicka bo jest podane hasło któe zna tylko admin, to samo mozna zrobić tu !! załozyć hasła na nicki i wtedy nikt nie bedzie miał takiego samego nicka jak masz !!!!!!!!!!!!! tylko czy da sie tak na forum zrobić to nie wiem :P:P:P

bachus
    Guest

Ja myślę, że póki co najlepszym rozwiązaniem jest kupować osobiście, albo przynajmniej dogadać się przez telefon (ale nie komórkę), żeby mieć jakieś namiary na sprzedającego.

morda
    Guest

Dlatego właśnie nie wysyłam zwierzaków pocztą... wolę osobiście.

Uprawnienia umieszczania postów