Jezeli ktos ma modem to IP jest inne za kazdym razem... :]
msk - tak ! uglypeople.com tam masz moja fote :]
widze ze juz mnie...ogladales :P:P
Jezeli ktos ma modem to IP jest inne za kazdym razem... :]
msk - tak ! uglypeople.com tam masz moja fote :]
widze ze juz mnie...ogladales :P:P
msk- modemowcow jest teraz malo a to juz przynajmniej zmiejsza mocno prawdopodobienstwo.
Izaq- looknij sobie np. na ten wątek. 3/4 to neoplus.adsl.tpnet.pl ew. chello...
Rammstein, penetrowalem najglebsze czeluscie Twojego ciala =)
Jestes na gadzie czy znowu na dole?
Izaq, w takim ukladzie wystarczy:
- brac pajaki za zaliczeniem pocztowym lub z wplata zaliczki na konto
- brac od ludzi pewnych
- oszustom dac bana + ewentualnie bana na region (jesli sa i inni, niewinni z tego samego regionu to nawet lepiej, powinni sie zezloscic i odnalezc swojego kolege)
- zrobic liste oszustow i ludzi pewnych
W ostatecznosci mozna nie kupowac pajakow.
Czego oczy nie widza...
Dodam tylko, ze problemy zaczna sie, jesli na skutek ogolnobordowej inwigilacji dojdzie do tego, iz kazdy bedzie sie bal sprzedawac pajaki, aby nie byc wzietym za oszusta. W tej sytuacji proponuje opracowac rowniez liste oszustow, ktorzy wzieli nieslusznie innych za oszustow.
Eh, jednak Grupa Trzymajaca Wladze, o ktorej wspomnialem w tym topiku, rozegrala swietna intryge
co do banow, to nic nie da - sa kafejki netowe, kumple itd.
lista tez na niewiele sie zda...zawsze mozna zalozyc nowy nick
co do ludzi pewnych...hmm...mozliwe...
co do zaliczenia pocztowego: ok, pomysl niezly - a w srodku full waty, syropianu a pajak brak i zonk :P
buahahahahahaha rozbrajasz mnieRammstein, penetrowalem najglebsze czeluscie Twojego ciala =)
Jestes na gadzie czy znowu na dole?
jestem 1000000....m.p.p.m ;P
zygi - mozna chyba jeszcze poprosic admina zeby sprawdzil te ip normalnie (dokladnie ) ale chyba bo nie jestem pewien a nigdy sie bardzo tym nie interesowalem
Ja mowilem o banie calego regionu. Watpie czy sie znajdzie jakis kozok, ktory bedzie specjalnie jechal do innego wojewodztwa po to tylko, zeby sie wbic do jakiejs kafejki i napisac oferte
Aha no i uważajcie na RAMMSTElN1, Z_Y_G_l czy np. lzaq. Pamiętajcie, że duże i oraz małe l to nie to samo BTW ja przed kupnem od kogokolwiek sprawdzam jego posty :P
IP niestety nie jestem w stanie od nich wyciagnac .. podaje tylko nr`y GG tej czworki, mało pomocne bo pewnie odrazu zmienia ... ale choc tyle na dzis jestem w stanie zrobic.....
7017774
7418411
1280237
2756885
uwazajcie na nich ( i pyskaci sa )