Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: je tyle,ze pęknie:D

Caprice
    Guest

je tyle,ze pęknie:D

No hejka,moj kedzior je i je,codziennie swierszcza(6-7wylinka- ma ok3cm) no i odwlok mu juz tak urosl,ze az szok.Tak mu napecznial,ze az rozjasnil sie caly od spodu i po bokach.Czytalam wczesniej,ze pajak nie moze zdechnac z przekarmienia,tylko zurazow mechanicznych,ale on naprawde sie monstrualny zrobil - zdechnac nie zdechnie,ale moze mu to jakos zaszkodzic?
    Wybaczcie,ale jak patrze an ten ogromny odwlok,to nie moge uwierzyc,ze mogl az tak urosnac i zrobic sie okragly jak kulka
    Pozdrawiam

werni
    Guest

Re: je tyle,ze pęknie:D

Zapewnie na kolejne swierszcze nawet nie spojrzy.. Moje wsuwaja ile chca, az do calkowitego jadlowstretu i NIC ZLEGO sie im nie dzieje. Tylko tyle ze taki nazarty pajak staje mniej ruchliwy no i delikatniejszy.

RAMMSTEIN1
    Guest

lepiej zeby nie mial zadnego upadku.
    Jezeli będzie sie wspinal i spadnie to kaput :]
    a tak to raczej nic mu nie będzie

rado120
    Guest

jesli chce jesc to dawaj mu, nie zaluj i nie patrz na odwlok, raczej sie nie przeje :-), no chyba ze chcesz zeby z glodu umarl hehe ;P

Atrax Robustus
    Guest

Nie przewiduje jego smierci przez najblizsze pare miesiecy

Jancur
    Guest

Mlody P. Cambidgei je codziennie jedna pinke prawie w calosci i nie widze u niego objawow przekarmienia. Odwlok "w normie", a robal jest o wiele wiekszy od pajaka

morda
    Guest

Atrax - chyba, że go laciem potraktują....

Moje często mają napady i jedzą codziennie, czasem nawet kilka na dzień. Normalka. Rosea kumpla, dorosła samica ostatnio miała atak... ponad 30 świerszczy, duuuzo mączników i kawał mięsa. A mówi się, że niejadki. I u mnie i u niego tego nie strwierdziliśmy.

_INVISIBLE_
    Guest

Dorba, ale nie ma co przesadzac z karmieniem ( tak obfitym ) poniewaz dla ptasznika zle moze sie to skonczyc

Caprice
    Guest

no jutro jej nie dam nic,bo od kilku dni zre dziennie dorosle swierszcze,a sam/sama ma ok 3cm,jest chyba po 7 wylince.Poza tym mam wrazenie,ze zamist zrobic sie osowialy przez to,ze jest najedzony,on jakis taki pobudzony jest,z leksza nerwowy i rozkopal polowe terrarium...

RAMMSTEIN1
    Guest

hehe
    pare moich spiderkow tez tak jadlo ale byly raczej spokojniejsze :>
    moze ten Twoj jadla jeszcze szuka :]

Uprawnienia umieszczania postów