-
je tyle,ze pęknie:D
No hejka,moj kedzior je i je,codziennie swierszcza(6-7wylinka- ma ok3cm) no i odwlok mu juz tak urosl,ze az szok.Tak mu napecznial,ze az rozjasnil sie caly od spodu i po bokach.Czytalam wczesniej,ze pajak nie moze zdechnac z przekarmienia,tylko zurazow mechanicznych,ale on naprawde sie monstrualny zrobil - zdechnac nie zdechnie,ale moze mu to jakos zaszkodzic?
Wybaczcie,ale jak patrze an ten ogromny odwlok,to nie moge uwierzyc,ze mogl az tak urosnac i zrobic sie okragly jak kulka
Pozdrawiam
-
Re: je tyle,ze pęknie:D
Zapewnie na kolejne swierszcze nawet nie spojrzy.. Moje wsuwaja ile chca, az do calkowitego jadlowstretu i NIC ZLEGO sie im nie dzieje. Tylko tyle ze taki nazarty pajak staje mniej ruchliwy no i delikatniejszy.
-
lepiej zeby nie mial zadnego upadku.
Jezeli będzie sie wspinal i spadnie to kaput :]
a tak to raczej nic mu nie będzie
-
jesli chce jesc to dawaj mu, nie zaluj i nie patrz na odwlok, raczej sie nie przeje :-), no chyba ze chcesz zeby z glodu umarl hehe ;P
-
Nie przewiduje jego smierci przez najblizsze pare miesiecy
-
Mlody P. Cambidgei je codziennie jedna pinke prawie w calosci i nie widze u niego objawow przekarmienia. Odwlok "w normie", a robal jest o wiele wiekszy od pajaka
-
Atrax - chyba, że go laciem potraktują....
Moje często mają napady i jedzą codziennie, czasem nawet kilka na dzień. Normalka. Rosea kumpla, dorosła samica ostatnio miała atak... ponad 30 świerszczy, duuuzo mączników i kawał mięsa. A mówi się, że niejadki. I u mnie i u niego tego nie strwierdziliśmy.
-
Dorba, ale nie ma co przesadzac z karmieniem ( tak obfitym ) poniewaz dla ptasznika zle moze sie to skonczyc
-
no jutro jej nie dam nic,bo od kilku dni zre dziennie dorosle swierszcze,a sam/sama ma ok 3cm,jest chyba po 7 wylince.Poza tym mam wrazenie,ze zamist zrobic sie osowialy przez to,ze jest najedzony,on jakis taki pobudzony jest,z leksza nerwowy i rozkopal polowe terrarium...
-
hehe
pare moich spiderkow tez tak jadlo ale byly raczej spokojniejsze :>
moze ten Twoj jadla jeszcze szuka :]
Uprawnienia umieszczania postów