-
i znowu Rosea;)
Witam, znowu potrzebuję rady bardziej doświadczonych hodowców: moja Rosea (L2- ciągle ) od dobrego tygodnia siedzi w kryjówce, a wejście do niej zabarykadowała torfem. NIe wiem czy to już wylinka bo zwyczajnie jej nie widzę Wiem, że u Kędziorków to normalka ale czy Rosee też tak się chowają? Odkąd ją mam (12.2003) zawsze wręcz ignorowała kryjówkę i była dość aktywna a teraz jestem w kropce ,bo boję się ją odkopać żeby jej w razie czego nie przeszkadzać...
-
Re: i znowu Rosea;)
..........bądz cierpliwy ,napewno wszystko jest ok, to może być wylinka ...niepokojenie w tym okresie pajaczka moze mu zaszkodzić....czekac ,czekać ,czekac.
-
wyskocze z okna kiedyś...
-
......jeszcze nie tym razem Mysza
-
Mysza wysoko mieszkasz? Bo jak tak to nie skacz, mam od Ciebie Kędziorka ( brała je dla mnie Alice ).
-
Zanim skoczysz to zrbo testament na pajaczki... oddaj w dobre rece...
-
Osierocisz moje Haplopelmy??????"tato"?
-
Mysza szkoda Cie bedzie badz twardy
-
...mieszkam na 3 piętrze, na dole mam piękny asfaltowy chodnik...
Czemu ludzie nieczytają tego piepszonego FAQ. Znajduje się tam odpowiedź na większość pytań początkujących hodowców.
-
Możesz co kilka dni otwierać i patrzyć co z nią. Moje małe vagansy bez przerwy siedzą zakopane w norce i tak właśnie robię. Raz miałem takiego pecha, że akurat jeden liniał. Podniosłem mu domek a on wypadł z niego na wpół wyliniały. Na szczęście jednak nic mu się nie stało, dokończył wylinkę i żyje do dziś.
Uprawnienia umieszczania postów