Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: i znowu Rosea;)

morda
    Guest

Re: i znowu Rosea;)

Taki już los tego forum. Nooby nie czytają FAQ, nie przeglądają Archiwum no i straszni moderatorzy kasują posty ... eh a potem się ludzie nas czepiają, że jacy my okrutni...

Homer
    Guest

Panowie! Przepraszam : Panie i Panowie! Ta Rosea to nie jest mój pierwszy spider , ale jednak pierwsza Grammostola a jak wiadomo gatunek gatunkowi nie równy- stąd moje wątpliwości. Jeśli Wam to przeszkadza, że ktoś pyta Was-BARDZIEJ doświadczonych , to po co to forum????? Nie jestem może orłem w dziedzinie terrarystyki ale wiadomości na temat pająków mam "troszkę", nie tylko stąd ( chociaż te najbardziej cenię ) ale i od innych znanych mi hodowców. Teraz jednak dziwią i wkurzają mnie posty typu "Czemu ludzie nieczytają tego piepszonego FAQ. Znajduje się tam odpowiedź na większość pytań początkujących hodowców." -koniec cytatu. Mysza z całym szacunkiem do Ciebie ale w PiepRZonym FAQ jest może większość odpowiedzi ale i mnóstwo pytań pozostaje bez niej!!!!! A jest wielu młodych , początkujących hodowców, którzy po takich postach jak Twój, nie znalazłszy odpowiedzi popełnia karygodne błędy, przez co ginie jakiś procent małych lub dorosłych zwierząt. Jeśli więc na każde ( fakt, że do znudzenia powtarzane pytanie ) masz odpowiadać w ten sposób to lepiej to przemilcz albo wyłącz kompa, bo są inni ( dzięki Jimbo & x ray))))))) , którym nie jest ciężko pomóc nawet w głupiej, Twoim zdaniem, sprawie. Póki co to dzięki ,ale na 10 odpowiedzi na mojego posta 8 dotyczy Twojego miejsca zamieszkanie a nie o to przecież pytałem.......

Mysza1983
    Guest

Dlatego na wiekszośc pytan nie odpowiadam, ale twoje pytanie MA odpowiedź w FAQ a skoro jeszcze mówisz że to nie twój pierwszy pajączek to czego nauczyły Cię poprzednie pajączki/pajączek. Jak se kupisz genikulate i ona sie też zaszyje w kryjówce na tydzień to znów napiszesz posta, jak cambridgei to następnego ponieważ [i]"jak wiadomo gatunek gatunkowi nie równy"/i]?

Homer
    Guest

No,no widzę, że wziąłeś to do siebie Tak naprawdę to nic do Ciebie nie mam, wszystkie moje spidery (ten jest 8 ) nauczyły mnie cierpliwości ale tego jednego nie jestem pewien... A propos Mysza, nie masz czegoś małego do zaoferowania po rozsądnej cenie? Jak wspomniałem wcześniej mam od Ciebie Kędziorka i tak jakoś odpowiada mi kupowanie Twoich pajączków, tym bardziej , że mieszkamy stosunkowo niedaleko

Mysza1983
    Guest

Platuski L3, murinuski L2, Haplopelmy aureopilosum L2 (i starsze), kambridgei L2.
    Teraz będę miał kupe małych albopilosum, pozatym rosee :-), postaram sie mieć młode usambary i nhandu.

Uprawnienia umieszczania postów