-
Do góry nogami???
Jestem w rozterce... Kedziorek (bedzie gdzieś 13-14 wylinka) lezy już 3 dzień lapkami do nieba i nic.... Nawet nie drgie. Teoretycznie wygląda to na wylinkę, ale to chyba ciut za długo (tak mi sie wydaje). Wilgotność u niego jest OK a temperatura jeszcze lepsza Czy to normalne, zeby tak długo przechodził wylinkę? Co o tym myślicie
Pozrawiam
MARCIN
-
Re: Do góry nogami???
Hmm, jeśli to prawda że 3 dzień twój pajączek przechodzi wylinkę to albo właśnie pobija rekord ginesa na najdłuższe przechodzenie wylinki, albo właśnie już jest w zaświatach, czyli zdech. Zazwyczaj pająki przechodzą wylinkę w ciągu 24 h, ten 3 dzień wylinki jest bardzo podejrzany.
-
no to juz po nim...... (
-
no wlasnie loko...szkoda :]
-
-
-
Niestety.... ( Przeniósł się do Krainy Wiecznych Łowów... Mam nadzieję, że tam po drugiej stronie będzie miał lepsze życie... Dzięki za pomoc... Idę po wieniec na ostatnie pożegnanie...
-
może pytanie, dlaczego tak sie stało ?
-
Wygląda tak jakby utknął w starej 'skórze'. Ale jak na wylinkę to wydaje mi się ciut za szybko. Ostatnią przechodził w Wigilię(hehehe postarała się kochana bestia o prezent na święta). Może papu mu zaszkodziło... Sam nie wiem jak to się stało...
-
Może miała jakieś problemy hormonalne.
Uprawnienia umieszczania postów