-
Pająki 3D - niezły widok
Na tej stronie można obejrzeć kilka pająków w efekcie trójwymiarowym. Nie ma mocnych - nawet moje dziecko chciało złapać jednego za "łapkę"
Konieczne okulary 3D.
http://www.szkoly.edu.pl/widuchowa/m...dex_pajaki.htm
Przy okazji to warto również zerknąć na stronę:
http://www.creationism.org.pl/artykuly/AStanford.php
To są rozważania Allana Stanforda na temat zawodności teorii ewolucji pająków:
Pająki budują potrzaski, stosują wielokrążek do wciągania swych ofiar, przenoszą się w powietrzu, biegają po wodzie, gdzie się czują równie pewnie jak łodzie, budują łodzie i przędą nici. Potrafią dokonać wielu zadziwiających rzeczy, co wprawia w zakłopotanie zwolenników teorii ewolucji...
-
Re: Pająki 3D - niezły widok
Szkoda ze nie mam okularow 3D (((
-
na moich okularkach 3D nie ma zadnego efektu
-
)) - czy to na pewno wada okularów? Najlepsze efekty widać w nocy, ale nawet w dzień ja i maja 7 letnia Asia widzieliśmy niezły bajer...
-
-
hehe niezły bajer !! fajny efekt (ale musi być ciemno) ! ! !
-
Świetna sprawa, dobrze ze brat przyniosł okulary z kina jak byl na małych agentach, troche pies je pogryzł ale jeszcze "działają"
-
jumpingspider2.jpg to pobija wszysko normalnie wyciąga do mnie łapki hihihih spoko Andrzej szukałem i nie mogłem nigzie znaleść czegoś takiego
-
czytałem ten art. Allana Stanforda...
poza ciekawymi faktami z zycia pajaków.... hmm...
przepraszam ale to jakis bełkot... nie spotkałem sie jeszcze z zadnym argumentem który w jakikolwiek sposób zagrazał by teorii ewolucji... jest kilka problemów z którymi socjobiologia sobie nie radzi.. tłumaczas je w dosc metny sposób (np. poswiecanie sie jednego przedstawiciela gat. dla drugiego, przykładów jest wiele..) ale tłumaczy( choc nie udolnie)
Ale to co pisze autor pachnie mi radjem Maryja... ( nie chce tu urazic niczyich uczuc religijnych..)
co do 3D qrcze nie mam tych okularów ... ( a szkoda
-
He, he - a pamiętacie film Freddie's Dead ??? - gdzieś 1992 rok!!
Mam okulary z kina, które dawali - idę szukać, bo widziałem je z dwa dni temu u siebie w domu.
Nie wiedziałem, że się jeszcze przyadzą, ale to jedne ze starczych okularów 3D u nas - był ktoś w kinie na tym i pamięta jaki szał - chyba pierwszy w 3D w kinach (fragment 15 min był tylko w 3D)
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów