Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Kiedy karmić

Wojtek
    Guest

Re: Kiedy karmić

Mój nie jadł pół roku, ale w końcu dostał kroplówkę i jakoś udało mu się z tego wyjść!!

Neo2
    Guest

Ja tam nigdy sie nie przejmowałem jak pająk niejadł, zawsze cierpliwie czekałem i zaden jeszcze nie zdechł. A potrafiły niejeść i poł roku.

pac
    Guest

rammstein mam prosbe czy moglbys kiedys zrobic zdjecia pokoju w ktorym trzymasz wszystkie zwierzaczki i puscic je tu? bardzo mnie interesuje jak to wszystko wyglada u Ciebie... pozdrawiam!!!

msk
    Guest

To mnie by bardziej ciekawilo zdjecie pokoju terrarystycznego Anny P. :E

Awikularia
    Guest

Hehehe.... Na razie nie dam fotki, bo nie mam regalow i wszystkie pajaki mam na lawie i na podlodze... Kto byl ten widzial to moje klebowisko pudel w pokoju....

Iko
    Guest

czyli z uręsknieniem czekamy na regały!!!!!!!

kak
    Guest

u mne nie je juz od 20 lutego, i czekam i czekam i czekam na wylinke.
    ktos moze wie, jak dlugo sie czeka miedzy 5 a 6 wylinka u smithi? :/

msk
    Guest

To zalezy od zbyt wielu czynnikow, aby autorytarnie odpowiedziec na Twoje pytanie.

Tak przy okazji, murinus wlasnie wylinkuje u mnie, a pulchra zwylinkowala sie pare dni temu =)

morda
    Guest

Dajcie już spokój z takimi tematami. Pełno tego w archiwum i jest FAQ jeszcze. A co jak nie będzie jadł poł roku? Żyły se podetniesz? Te zwierzaki poszczą czasem naprawde długo, nie przejmuj się "ekstremalnym" przydadkiem.

rastafaq
    Guest

szczegolnie ze to zaden ekstremalny przypadek, ekstremalny to bedzie jak stojac na jednej nodze bedzie jadl kukurydze :P

Uprawnienia umieszczania postów