-
Re: Kiedy karmić
Mój nie jadł pół roku, ale w końcu dostał kroplówkę i jakoś udało mu się z tego wyjść!!
-
Ja tam nigdy sie nie przejmowałem jak pająk niejadł, zawsze cierpliwie czekałem i zaden jeszcze nie zdechł. A potrafiły niejeść i poł roku.
-
rammstein mam prosbe czy moglbys kiedys zrobic zdjecia pokoju w ktorym trzymasz wszystkie zwierzaczki i puscic je tu? bardzo mnie interesuje jak to wszystko wyglada u Ciebie... pozdrawiam!!!
-
To mnie by bardziej ciekawilo zdjecie pokoju terrarystycznego Anny P. :E
-
Hehehe.... Na razie nie dam fotki, bo nie mam regalow i wszystkie pajaki mam na lawie i na podlodze... Kto byl ten widzial to moje klebowisko pudel w pokoju....
-
czyli z uręsknieniem czekamy na regały!!!!!!!
-
u mne nie je juz od 20 lutego, i czekam i czekam i czekam na wylinke.
ktos moze wie, jak dlugo sie czeka miedzy 5 a 6 wylinka u smithi? :/
-
To zalezy od zbyt wielu czynnikow, aby autorytarnie odpowiedziec na Twoje pytanie.
Tak przy okazji, murinus wlasnie wylinkuje u mnie, a pulchra zwylinkowala sie pare dni temu =)
-
Dajcie już spokój z takimi tematami. Pełno tego w archiwum i jest FAQ jeszcze. A co jak nie będzie jadł poł roku? Żyły se podetniesz? Te zwierzaki poszczą czasem naprawde długo, nie przejmuj się "ekstremalnym" przydadkiem.
-
szczegolnie ze to zaden ekstremalny przypadek, ekstremalny to bedzie jak stojac na jednej nodze bedzie jadl kukurydze :P
Uprawnienia umieszczania postów