-
resztki
co robic jezeli moj smithi nie wynosi resztek maczniakow z kryjowki, a nie bardzo mam do nich dojcie penseta bez niszczenia norki...
-
Re: resztki
A wiesz napewno ze tam sa te resztki? MOze je zjada? Lepiej strokrotnie ejst rozwalic kryjowke niz doprowadzic dzieki plesni do smierci zwierzecia.
-
jezeli w jego kryjowce zostaja resztki, wtedy poprostu je wyciagnij...
lepiej zeby nie pojawila sie plesn :>
-
ja u mojej blondi zobaczylem resztki w norce a ze ma sucho w norce i do okola to zostawilem i po 2 dniach wyniosla sama
-
ok, poczekam jeszcze dzien, moze wyniesie... brudas jeden :P
-
Ja tam wole norke rozwalić i wyciągnąć niż mieć potem jaja z pleśnią. To tyczy się oczywiście naziemnych... trudno było by się dokopywać np. do herculesa.
-
Tez mam takiego brudaska, lepiej mu zniszczyc kryjówke niz aby pojawila sie
pleśń .... takie jest moje zdanie ... pajak zrobi sabie nastepna kryjówke szybciej niz
sobie to wyobrazasz ( przynajmniej moje tak szybko robia nowe kryjówki )
-
Mi tam sie wydaje ze Cizarowi chodzi o kryjowke ktora on wlozyldo terra a nie pajak sobie zrobil, tak wiec moja rada to OLAC kryjowke. Pajak sobie poradzi a Ty bedziesz mial jeden strup z glowy mniej
Pozdrawiam
Nazar
-
Jesli chodzi o sprzatanie resztek to super zabawa jest sprzatac w mieszkaniu np. murinusa ))))
-
co wy z tymi murinusami, male to takie, nieporadne :P nie ma co sie przejmowac kryjowka, zrobi nowa, a jak go plesn zaatakuje to moze byc nieprzyjemnie
Uprawnienia umieszczania postów