Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: cambrigdei jest podobno ciekawe w hodowli???

Mysza1983
    Guest

Re: cambrigdei jest podobno ciekawe w hodowli???

Heh ja mówie że mam pająką po 2eL (albo nic nie dodaje i wystarczy powiedziec ze mam pająka po drugiej).

Mi własnie taki mały cambridgei zrobił tunel... w trofie.

Nug
    Guest

Neo, L mozna stosowac nie musisz mowic wylinka tylko linienie a takie poprawianie to dziecinna zabawa

pac
    Guest

oj stary..... dajcie juz spokoj z tymi "elkami" bo i tak kazdy wie o co chodzi!

Spellcaster
    Guest

Bardzo ładny i ciekawy pająk . Mój jest własnie po 2 wylince . Cały pojemniczek na mocz wypełnił pajęczynowymi korytarzami , świetnie to wygląda ale obserwacja samego pająka jest utrudniona . Ja mojemu daje pokrojone mączniki .

Piotrw126
    Guest

a ja mam 3 takie po 2 wyl. i 2 zrobilu sobie takie balkoniki z pajęczyny przy pokrywce a 1 taki dlugi tunel z pajęczyny i torfu fajnie to wygląda.A co do karmiena to ja karmie malymi swierszczami ok.1-1.5 cm są mniej więcej wielkości pajączka więc zabijam świerszcza i daje pajaczkowi a jak nie mam takich świerczy tylko takie giganty to przecinam na pól i daje dla dwuch,od czasu do czasu dam pinka

pac
    Guest

jesli czegos sie nie da zmienic to naucz sie z tym zyc )) a nie zmienisz m.in. mojego przyzwyczajenia i bede pisal L

Atrax Robustus
    Guest

Ale jak z kims rozmawiasz, to tez nigdy nie mowisz... mamy 2004 er, tylko 2004 rok, mimo, ze pisownia "r" jest ok.

A co do cambridgei, to moge polecic na poczatek kazdemu, kto chce zaczac przygode z nadrzewnymi.

Jancur
    Guest

Ja juz we wtorek bede mial swojego malutkiego cambridgeia. Nie moge sie doczekac

Norysek
    Guest

Ciesze się że tak pochlebnie mówicie na temat cambridgey. Niedługo wejde w posiadanie wielu z nich Mam nadzieje że transakcja dojdzie pomyślnie do skutku

msk
    Guest

Atrax, totalnie chybiony przyklad.
    W koncu mowisz "numer" a nie "ener", gdyz to jest skrot, tak samo jak "r" po roku.

Uprawnienia umieszczania postów