-
Re: cambrigdei jest podobno ciekawe w hodowli???
Heh ja mówie że mam pająką po 2eL (albo nic nie dodaje i wystarczy powiedziec ze mam pająka po drugiej).
Mi własnie taki mały cambridgei zrobił tunel... w trofie.
-
Neo, L mozna stosowac nie musisz mowic wylinka tylko linienie a takie poprawianie to dziecinna zabawa
-
oj stary..... dajcie juz spokoj z tymi "elkami" bo i tak kazdy wie o co chodzi!
-
Bardzo ładny i ciekawy pająk . Mój jest własnie po 2 wylince . Cały pojemniczek na mocz wypełnił pajęczynowymi korytarzami , świetnie to wygląda ale obserwacja samego pająka jest utrudniona . Ja mojemu daje pokrojone mączniki .
-
a ja mam 3 takie po 2 wyl. i 2 zrobilu sobie takie balkoniki z pajęczyny przy pokrywce a 1 taki dlugi tunel z pajęczyny i torfu fajnie to wygląda.A co do karmiena to ja karmie malymi swierszczami ok.1-1.5 cm są mniej więcej wielkości pajączka więc zabijam świerszcza i daje pajaczkowi a jak nie mam takich świerczy tylko takie giganty to przecinam na pól i daje dla dwuch,od czasu do czasu dam pinka
-
jesli czegos sie nie da zmienic to naucz sie z tym zyc )) a nie zmienisz m.in. mojego przyzwyczajenia i bede pisal L
-
Ale jak z kims rozmawiasz, to tez nigdy nie mowisz... mamy 2004 er, tylko 2004 rok, mimo, ze pisownia "r" jest ok.
A co do cambridgei, to moge polecic na poczatek kazdemu, kto chce zaczac przygode z nadrzewnymi.
-
Ja juz we wtorek bede mial swojego malutkiego cambridgeia. Nie moge sie doczekac
-
Ciesze się że tak pochlebnie mówicie na temat cambridgey. Niedługo wejde w posiadanie wielu z nich Mam nadzieje że transakcja dojdzie pomyślnie do skutku
-
Atrax, totalnie chybiony przyklad.
W koncu mowisz "numer" a nie "ener", gdyz to jest skrot, tak samo jak "r" po roku.
Uprawnienia umieszczania postów