Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 63

Wątek: Ptaszniki

morda
    Guest

Re: Ptaszniki

Nie skaczcie sobie do gardeł bo zamkne ten temat.

Jedni biorą inni nie. Koniec kropka. Ja sam jestem przeciwny temu, chociaż sam kilka razy miałem. Wiem jakie to uczucie, przekonałem się i koniec. Nie hoduje ich po to by je brać w łapy tylko obserwować.

Atrax Robustus
    Guest

Ja zrezygnowalem z wymiany argumentow... przedstawilem swoje, a jak ktos sie z tym nie zgadza, to takie jego prawo.

Proponowalbym nie ciagnac dyskusji, bo watpie, aby w kolejnych postach doszlo do jakiegos kompromisu. To jest jedna z tych nierozwiazywalnych spraw.

rastafaq
    Guest

nie posiadam rybek, troche to odmienny przyklad ale dobra, ja juz swoje powiedzialem i nie zmienie zdania, tak dal sprostowania - nigdy nie bralem swojego ani cudzego pajaka na rece

pac
    Guest

no wiec o co ten caly ambaras skoro nigdy nie brales na rece??

rastafaq
    Guest

Hmm, o to, ze jezeli sie to robi umiejetnie to pajak wcale nie jest jakos specjalnie krzywdzony, przeciez mozna zachowac jakies srodki ostroznosci np. brac tuz nad łózkiem. i jeszcze mnie denerwuje takie "Świetoszkowanie" w stylu "pomysl co czuje paja" jezeli bys sie tym naprawde przejmowal to nawet bys nie trzymal w domu i bys prostestowal przeciwko "odlawianiu" z naturalnego srodowiska.

msk
    Guest

Jeszcze lepszym srodkiem ostroznosci bedzie branie nad woda.
    Przy okazji sobie poplywa, przeciez nie bedzie tym jakos specjalnie krzywdzony, nie? :E

Iko
    Guest

są zwierzęta,które się głaszcze-do tego mam psa.są zwierzęta na które się patrzy-do tego mam pająki.

loko
    Guest

ALE PO CO???? na miłosc boska brac je na rece????

Neo2
    Guest

rastafaq ja jestem przeciw odławianiu pająków z naturalnego srodowiska i niebiore pająka na reke. Jest to dzikie stworzenie i nigdy nie przewidzisz co moze zrobić. A takie poglądy jak ty mają dzieci w wieku 7-10lat chca wszystkiego dotknąć, jak chcesz brac pająka na ręke to zalatwie ci atraxa, "przeciez one myslą ze chodza po galezi"

rastafaq
    Guest

Neo czytaj uwaznie, ja nie biore pajakow na rece, a ponadto nie tylko dzieci zdobywaja doswiadczenia przez bezposredni kontakt ( empiryzm dziecino empiryzm sie klania ). msk - jezeli nie widzisz roznicy miedzy woda łóżkiem to dalej sie myj tym drugim ( nie wiem w jakis sposob :P ). Loko - po co ?? nie wiem, spytaj tych co biorą.

Uprawnienia umieszczania postów