Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 63

Wątek: Ptaszniki

Hwarang
    Guest

Re: Ptaszniki

Skad wiesz, ze pajakowi cos takiego sie nie podoba? Na dodatek kupujesz zwierzeta i wiezisz je w ciasnych terrariach tylko dla Twojej frajdy... Strasznie meczysz te zwierzeta...
    To musi byc dla nich strasznie stresujace...

msk
    Guest

Oczywiscie, ze nie wiemy. Mozemy tylko dywagowac, iz pajak to zbyt glupie stworzenie, zeby mu sie cos podobalo lub nie podobalo, zeby go cos zaciekawilo lub nie. W koncu to nie jest tak inteligentne, jak szczur, pies czy chocby chomik.

Natomiast mozemy uznac, iz jako glupie stworzenie, jest dla niego stresujacym byc wyciagnietym z jego nory, w ktorej czuje sie bezpiecznie.

ghash
    Guest

Re: co się dzieje, jeśli ptasznik wyczesze włoski z odwłoku

ja wlasnie odczuwam skutki wloskow chromatopelmy
    poczestowala mnie przy przeprowadzce do nowego terra. w sumie nic strasznego, troche mnie palec piecze i swedzi, ale nie przeszkadz mi to w klepaniu w klawisze

rastafaq
    Guest

ale glupia teoria z tym, ze sie mu podoba, przeciez pajak nie odroznia reki od kawalka drewna wiec o czym Ty czlowieku gadasz, jezeli juz ktos bierze to nie smyra go palcami po zebach czy drapie po dupie tylko pajak najzwyczajniej w swiecie p[rzechadza sie po rece, pac - kminisz ??

pac
    Guest

niewazne.. i tak nie zrozumiesz........

rastafaq
    Guest

jakbys sensownie gadal to bym zrozumial, ale belkoczesz bez sensu i wperasz swoje racje

pac
    Guest

wybacz mi PANIE!!! juz wiecej nie bede...... ograniczony jestes i tyle... skoro tego nie rozumiesz i to jest dla Ciebie belkot to jestes niedorozwoj..... przykre ale prawdziwe..

Atrax Robustus
    Guest

Co do stresu, to reakcje stresowe towarzysza prawie wszystkim organizmom. Nawet u pierwotniakow to zaobserwowano :]

rastafaq
    Guest

Ja nie jestem niedorozwoj tylko ty apodyktyczny, ktos ma inna racje to oczywiscie atakujesz bluzgami jak prymityw.

pac
    Guest

Don't handle! Tarantulas are not "pets", but "display animals" much like keeping fish... rozumiesz co tu pisze??? rybki tez sobie wyciagasz i sie bawisz nimi???.... i prosze Cie nie mow ze ktos ma inna racje bo tej racji nie masz... tylko probujesz bronic swojego chorego stanowiska...

Uprawnienia umieszczania postów