-
Re: Ptaszniki
ja znam idiote co z ptasznikiem na miasto chodzil;/
-
noo a na smyczy prowadził??
-
-
Kumpel brał Stromatopelme. Ja jej nie brałem bo po tem co wyczytałem na Arachnoboards dałem se spokój.
Miałem na ręce za to regalis (coś kolo 5 wyl), crawshayia (kurdupel po 2 ), prawie dorosłą irminię, geniculatę po 5 no i całą masę spiderlingów...
-
Atrax, co ma branie na rece z kozaczeniem, dla mnie to debilne stwierdzenie tak samo jak to, ze operowanie golymi rekoma w terra jest szpanerstwem, jak sie boisz to Twoja sprawa ale zaraz nie wyzywaj innych, zreszta zazwyczaj nie robi sie porzadkow w terra przed banda kolegow wiec tym bardzij nie wiem przed kim jest to szpan.
-
tos glupi! raduje Cie branie pajaka na reke?? dowartosciowujesz sie???
-
a pomysl o tym ze zwierze wcale nie potrzebuje kontaktu z Toba.. dla pajaczka to bardzo stresujace.. no ale Ty myslisz tylko o sobie.. Boze wybacz mu..
-
Gdzie wyczytales, ze ja biore, ja nic takiego nie pisalem, pies tez moze nie lubic jak mu sie zaklada kaganiec albo kolczatke. I nie wyzywaj mnie od glupich.
-
a kto Cie tu z tej calej grupy wyzywa??
-
jasne dowartosciowywuje się w ten sposób! lepsze to niż jazda na recznym, uwież pac możesz się przeżucić będzie Ci lżej, a te hasła w stylu "wybacz mi boże" to se zachowaj na msze, bo widać że jesteś tempo uzależniony od wszystkich dogmatów. Paiętaj ze każdy może wyrażać swoje zdanie i niemożesz jechać kogoś za to ze pisze zeczy nie zgodne z twoimi upodobaniami. Nie jestem paralitykiem i umiem się obchodzić z pudełkiem po ferrero rosher, nie wypadnie mi nic z ręki, ponadto niamam lęku przed jego gwaltownymi ruchami.
Uprawnienia umieszczania postów